KezdőlapBelföldHalomra gyilkolja valaki Szolnokon a cicákat

Halomra gyilkolja valaki Szolnokon a cicákat

Hetek óta mérgez halálra macskákat egy ismeretlen tettes Szolnokon. A tetemeket ráadásul egy helyre hordja, ahol biztosan rájuk találnak a helyiek.

Az egyik lakos szerint először egy helyi csoportban tették közzé, hogy a Bocskai utca és a Szántó utca sarkára odahordta valaki az általa megmérgezett macskákat. – Elsőnek ezt el se akartam hinni, de aztán utánajártam a dolognak, és kiderült, tényleg így történt… Azt egyelőre nem tudni, ki vagy kik állnak a dolog hátterében, de úgy tűnik, azokra a macskákra „vadászik”, amik el vannak engedve, tehát kijárós állatokról beszélünk – mondta egy nő a Borsnak.

Nagyon úgy fest a helyzet, hogy élvezi a gyilkolást, mert sokadszorra fordul elő ilyen borzalmas eset, ráadásul mindig olyan helyre teszi a tetemeket – egyszerre többet –, ahol biztosan kiszúrja valaki, ami jelentheti, hogy szeretné, ha látnák a ‘művét’– tette hozzá.

A helybéli elárulta, rengetegen felháborodtak azon, hogy valaki ilyet csinál, s szeretnének találkozni az állatkínzóval.

– Meg akarják kérdezni tőle, mégis miért esik ez olyan jól neki… Szerintem egyértelmű, hogy feszültségkeltés miatt csinálja, azt élvezheti, hogy mindenki rosszul lesz, főleg azok, akiknek a macskája az áldozatok között van. Undorítónak tartom, hogy valaki ezzel szórakozzon, ráadásul az is felmerült bennem, hogy ha valaki képes ennyi állat életét kiontani, van-e határ számára… Egyelőre nem tudni, mi a pontos szám, hány tetemről van szó, hiszen nem tudjuk, más helyszínekre is hordta-e őket, de egy biztos: most már szemmel tartjuk a környéket – mondta a lapnak a nő.