KezdőlapBelföldHajdú Péter elkezdte a tisztogatást: új programigazgatót nevezett ki

Hajdú Péter elkezdte a tisztogatást: új programigazgatót nevezett ki

Hajdú Péter ma délelőtt Kiss Pétert nevezte ki a LifeTV és az Ózone TV programigazgatójának. Terveik szerint a LifeTV három éven belül bekerül a top5 kábelcsatorna közé.

Hajdú Péter ma reggel, mint a Média Vivantis Zrt. vezérigazgatója megkezdte munkáját a rá bízott televíziócsatornáknál. 9 órakor a cég dolgozóinak tartott állománygyűlésen jelentette be, hogy a programigazgatói posztot Kiss Péter televíziós szakember veszi át György Bencétől, aki ezután kereskedelmi igazgatóként dolgozik a cégnél. Hajdú Péter a Media1-nek azt mondta, teljesen átmárkázzák a LifeTV-t Kiss Péterrel.

Hajdú Péter a lapnak azt is mondta, hogy Kiss Péter már bizonyított korábban, hiszen a TV2-t egy olyan időszakában vezette, amikor „a csatorna a 2008-as gazdasági válságot követően, nehéz körülmények között, fele akkora költségvetésből, mint az RTL-é, el tudta érni, hogy egy időre utolérje a csatorna az RTL Klub nézettségét”. Hajdú Péter hozzátette, hogy Kiss Péter nevéhez fűződik több, a TV2 Média Csoport portfóliójába tartozó kábelcsatorna sikeres elindítása is.

Indirekt/Index