2021.05.06
Frida, Ivett
Kezdőlap Belföld Hadházy újra lyukra futott: üzleti céllal vannak nyitva a BDPST Group szállodái

Hadházy újra lyukra futott: üzleti céllal vannak nyitva a BDPST Group szállodái

A cég illetékesei azt írják, mindhárom hoteljük „maradéktalanul betartva valamennyi érvényes járványügyi jogszabályi előírást” fogad vendégeket, és készülnek az újranyitásra.

MA több helyen is megjelent a független országgyűlési képviselő, Hadházy Ákos “leleplezése”, miszerint a BDPST Group szállodái a tiltás ellenére nyitva vannak. Ezzel kapcsolatban a cég kommunikációs ügynökséeg az alábbiakat küldte – ügyfele nevében:

„Már az újranyitásra készülnek a BDPST Group szállodái.

Megkezdte a felkészülést az újranyitásra a BDPST Group. A cégcsoport portfóliójában jelenleg három szálloda található, a BOTANIQ Turai Kastély, a tarcali Andrássy Rezidencia, valamint a belvárosi Alice Hotel.

Az újranyitás jegyében mindhárom szállodánál elindult a létesítmények felkészítése, valamint a munkaerő tréningezése. Jelenleg, maradéktalanul betartva valamennyi érvényes járványügyi jogszabályi előírást, mindhárom hotel csak és kizárólag üzleti céllal érkező vendégeket fogad.

Az üzleti célról, a jogszabályi előírásoknak megfelelően, minden vendég maga tesz nyilatkozatot.

A BDPST Group számára, turisztikai portfóliója vonatkozásában, kiemelt prioritás volt mindvégig a pandémiás időszak során, hogy egyetlen munkavállalóját se bocsátsa el. Ennek maradéktalanul eleget is tett a cégcsoport, valamennyi munkavállalóját megtartotta, és biztosította számukra a további munka feltételeit.”

A világhírű csellista, Stjepan Hauser is épp az egyik szállodában, konkrétan a turai kastélyban tartózkodik, ahol klipet forgat, ahogy arról közösségi oldalán meg is osztott egy rövid videót.

Indirekt/szeretlekmagyarorszag.hu