2022.08.15
Mária
Kezdőlap Belföld Háború Horváth Tamás és a TV2 között: az énekes hiába vár a...

Háború Horváth Tamás és a TV2 között: az énekes hiába vár a 8 milliós gázsijára

Az énekes egyelőre nem indított pert, de határozott követeléssel állt elő.

Tovább folytatódhat a háború Horváth Tomi és a TV2 között, a tét pedig nem kicsi: a Blikk úgy tudja, az énekes még harcol a szerinte neki járó, 8 millió forintos gázsijáért.

Mint arról korábban beszámoltunk, az énekes még tavaly vállalt szerepet a csatorna szuperprodukciójában, a Dancing with the Starsban, ám már a felkészülés időszaka sem volt zökkenőmentes.

Az egyik próbán rosszul lett, kórházba került, egy adást kénytelen volt kihagyni, majd egyszerűen kiszállt a műsorból. Horváth Tomi akkor azt mondta, orvosai két hét pihenést írtak elő neki, s bár ő próbált megegyezni a csatornával, hogy később folytatná a versenyt, otthon ülve, az élő adásból tudta meg, hogy kiesett.

Távozása hátterében az is állhatott, hogy Horváth Tamás felesége rendkívül féltékeny volt az énekes táncpartnerére, miután többször is végignézte a tánchoz elengedhetetlen intimitást férje és partnere között.

A helyzet aztán idővel egyre jobban elmérgesedett Tomi és a csatorna között, az énekes perre akart menni az állítása szerint őt megillető több millió forintért.

– Bár bíróságra akart menni, úgy tudom, végül nem indított pert Tamás – kezdte a Blikknek a zenész közeli barátja.

– Nyolcmillió forintot követelt, ami részben a gázsija, részben pedig az útiköltség. Úgy gondolta, bár idő előtt véget ért számára a verseny, ez a pénz megilleti őt. Annak a hátterében, hogy végül nem perel, két dolog állhat. Vagy békésen szeretné rendezni a konfliktust a csatornával, vagy talán belátta, hogy idővel jó lenne visszatérni a képernyőre, és ezért akár a gázsija egy részéről is lemondana. Most megy az egyezkedés a csatornával, akiknek korábban az volt a problémájuk, hogy Tomi szerződést szegett, hiszen nem teljesítette, amit írásban vállalt.

A Blikknek egy másik forrás is elárulta, hogy hosszú ideje próbál megegyezni az énekes és a TV2.

– Hosszas egyeztetés volt a pénzről, de hogy lezárult-e már, vagy hogy mire jutottak, nem tudni – fogalmazott egy bennfentes.

A Blikk megkereste Horváth Tomit, ám nem kívánt nyilatkozni. Pár napja azonban megtörte a csendet, s egy internetes műsorban árulta el, hogyan áll, kifizette-e őt már a csatorna.

„Ez egy olyan téma, amiről még nem beszéltünk sehol, ugyanis még folyamatban van” – mondta Tomi a Webkanapén című műsorban.

A csatorna sem árult el részleteket, ám a Blikknek nem cáfolta, hogy folynak a tárgyalások. – Nem kommentáljuk nyilvánosan az üzleti partnereinkkel, a műsorainkban közreműködőkkel folytatott tárgyalásokat és üzleti viszonyunkat – írta a TV2 sajtóosztálya.

Indirekt/Blikk