2023.12.04
Barbara, Borbála
Kezdőlap Belföld Ha mobilt venne vagy szervizelne, a tfone-nál jó helyen jár

Ha mobilt venne vagy szervizelne, a tfone-nál jó helyen jár

Nem kell már egyik helyről a másikra rohanni ügyet intézni, szerencsére vannak boltok, ahol mindent megkapunk egy füst alatt. Ha mobiltelefonról van szó, akkor a tfone üzletei mindenképp ilyenek.

A cég közel 20 éve van a piacon, így kapcsolatrendszerének és rutinjának köszönhetően szinte nem ismer lehetetlen kérést, legyen szó mobiltelefonok adás-vételéről, cserekészülékekről, javításról, tartozékok értékesítéséről.

Személyesen az Alleban és a WestEndben lehet felkeresni a tfone boltjait, de ha valaki nem szeretne kimozdulni a tavaszi esőben, a cég webshopján keresztül is elérhető minden szolgáltatás.

Olyan mobiltelefonnal kapcsolatos kérés nem is létezik, amiben nem tudnának segíteni: Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, LG, Nokia, OnePlus, Sony, Motorola, HTC, Alcatel márkák telefonjait szervizelik, illetve Apple, valamint Samsung táblagépek javítását is vállalják. Összességében több, mint 30 féle telefonmárka termékei és kiegészítői (telefontokok, töltők, hangszórók, fülhallgatók, stb…) találhatók a kínálatban. Emellett tanácsadással, szervizzel és a nemrég indított szervizfutárral állnak mindenki rendelkezésére. Azért hozták létre ezt a szolgáltatást, mert az utóbbi időben azt tapasztalták, sokaknak nehéz megoldani, hogy a hirtelen meghibásodott készüléket bevigyék hozzájuk. Ennek oka általában, hogy a jelenlegi helyzetben biztonságosabbnak vélik az emberek, ha otthonukban maradnak vagy egyszerűen nincs idejük ezzel foglalkozni.

Persze felmerülhet a kérdés: miben jobbak, mint mások? A gyorsaság és precizitás mindenképp kiemelendő: a legtöbb készüléket 1 órán belül javítják, minőségi alkatrészekkel dolgoznak, amikre garanciát is biztosítunk. Hogy mennyire elégedettek a szolgáltatásaikkal, azt jól bizonyítja, hogy több száz visszatérő ügyfelük van már.

Az Artisjus felé fizetendő jogdíjakat a tfone már rendezte minden készülék után, hogy ezzel is levegyék a terhet a vásárlók válláról, ráadásul így jogtiszta készüléket is kapnak.

A tfone küldetése és hitvallása nagyon egyszerű: náluk az ügyfél az első, aki ha elégedett, akkor legközelebb is visszatér hozzájuk. Arra törekszenek, hogy a legjobbak legyenek, és ezt ne ők állítsák magukról, hanem az ügyfeleik.

(x)