2020.12.05
Vilma
Kezdőlap Belföld Gyomorforgató: évekig erőszakolt a lányait a dabasi férfi, de az anyjuk nem...

Gyomorforgató: évekig erőszakolt a lányait a dabasi férfi, de az anyjuk nem hitt nekik

Évekig erőszakolta és molesztálta nevelt lányait egy Pest megyei férfi. Mikor a gyerekek végre el merték mondani az anyjuknak, az asszony inkább a férfinek hitt.

A dabasi páros együtt nevelte két közös kislányát, és az asszony korábbi házasságából született két másik lányt. A férfi azonban egy idő után gyomorforgató módon kezdett közeledni az egyik, később pedig a másik nevelt lányához is: amikor az anyjuk nem volt otthon, vagy éppen kettesben autóztak, akkor molesztálta és szexuálisan zaklatta a lányokat, akiket megfenyegetett és veréssel zsarolt, hogy ne szóljanak az anyjuknak.

Mikor azonban az egyik gyerek már nem bírta tovább, és elmesélte édesanyjának, mit tett velük az élettársa, az asszony azonnal nekiesett párjának és kidobta a férfit, aki azonban nem hagyta annyiban, és mindent tagadva lyukat beszélt volt élettársa hasába. Szépen lassan visszakönyörögte magát a nőhöz, aki végül elhitte neki, hogy nem tett semmit, és hazaengedte a lányait megrontó pedofilt, aki ezután ott folytatta az undorító molesztálást, ahol abbahagyta.

Úgy tűnik azonban, hogy a lelke mélyén teljesen ő maga sem hitte el, amit a férfi mondott neki, így egyik nap félve megkérdezte lányát a történtekről, aki elmesélte neki, hogy a férfi azóta is zaklatja őket. A nő összeomlott, feldúlva mesélte egyik ismerősének a történteket, aki elborzadva feljelentette a családapát, így pénteken a dabasi bíróság elé kell állnia.

Indirekt/Bors