2023.12.08
Mária
Kezdőlap Belföld Gyerekei szeme láttára késelte meg volt élettársát a soroksári férfi

Gyerekei szeme láttára késelte meg volt élettársát a soroksári férfi

Fényes nappal az utcán megkéselte és fojtogatta volt élettársát egy férfi Budapesten. A péntek délután történteket végignézte a nő kilencéves kisfia. Neki nem esett baja, az anya azonban súlyosan megsérült.

A fiatal nő elmondta, volt párja váratlanul jelent meg náluk. Nem volt megbeszélve, hogy találkozhat hároméves közös kisfiukkal. Csak akkor vette észre, hogy a férfi a házuk előtt van, amikor nagyobbik, kilencéves fiát kísérte ki annak apjához. Már búcsúzkodtak a kocsi mellett, amikor a részeg támadó elővette a kést.

“Rögtön eltoltam a gyereket, olyan hirtelen jöttek ezek a szúrások. Már csak azt vettem észre, hogy ömlik a vérem, hogy valami nedves rajtam. A nagyfiam elkezdett ordítani, hogy anya, anya.” – mondta feldúlva.

“Amikor bejött a házba, a torkomat kapta el két kézzel. Aztán emlékszem, hogy a hajamat elkapta. Még megpróbáltam kiszabadulni, de nekem olyan volt már, hogy kész, hogy még egy pár másodperc, és megöl” – ezt a nő telefonon mondta az RTL-nek. A részeg támadót a járőr kiérkezéséig egy arra járó gyalogos fékezte meg.

A súlyosan megsebesült áldozat arról is beszélt, hogy volt párja féltékenységből támadta meg. Elmondta: a férfinak alkoholproblémái vannak, ezért nem engedte, hogy találkozzon közös, hároméves kisfiukkal. A férfit őrizetbe vették, kihallgatásán beismerő vallomást tett.