2024.02.29
Elemér
Kezdőlap Belföld Gyerekei szeme láttára fulladt a Balatonba egy férfi

Gyerekei szeme láttára fulladt a Balatonba egy férfi

Felhevült testtel ugrott a Balatonba egy, a harmincas éveiben járó apuka, aki többé nem bukkant fel. A szörnyű haláltusát két gyermeke is végignézte, őket a környéken strandolók

A borzalmas tragédia Balatongyörökön történt hétfőn. A Bors információi szerint a harmincas éveiben járó apuka négy- és nyolcéves gyerekeivel ment el nyaralni a Balatonhoz. Vízibiciklizni indultak, ám a mókázás tragédiával végződött. Úgy tudják, az édesapa felhevült testtel ugrott a vízbe, s a gyerekei hiába várták, hogy újra előbukkanjon, többé nem tért vissza…

A megrémült gyerekeket két strandolónak kellett kihoznia a Balatonból a vízibiciklivel együtt. Bár az apát keresték, nem találták meg.

– A szörnyű tragédia után a gyerekek édesanyja azonnal a helyszínre utazott Budapestről, majd a gondjaiba vette a kétségbeesett, síró gyerekeket – árulta el a lapnak egy, a tragédia pillanatában ott fürdőző férfi.

A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság a tragédiát megerősítette, közölve: a férfi halálát fulladás okozta, és a holtteste azóta előkerült. A rendkívüli halálesetet jelenleg közigazgatási eljárás során vizsgálják.