2022.11.28
Stefánia
Kezdőlap Belföld Görög Zita és a családja is koronavírusos - a modell komoly tünetektől...

Görög Zita és a családja is koronavírusos – a modell komoly tünetektől szenved

Nagyfiát kivéve mindenki elkapta a koronavírust Görög Zita családjában. A gyerekek és a párja már túlvannak a nehezén és tünetmentesek, a modell azonban nagyon nincs jól.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Covid 11. nap. Eddig erőm sem volt írni. Ma sincs sok. Se kedvem. Új kihívással küzdöttünk. Hogyan gondoskodjon 2 covidos, lázas, beteg, étvágytalan és kedvetlen gyerekről, 2 covidos szülő? Hivatalosan Lottinak és nekem lett pozitív teszünk, mert Titinek és Zsoltinak nem csináltattunk. Mivel a kicsinek volt a legmagasabb láza és ugyanazokat a tüneteket produkálta, mint mi, feleslegesnek éreztük kitenni még ennek a kellemetlenségnek is. Zsolti pedig igy is karanténba kényszerült velünk és akkor még nem voltak tünetei. Egyedül a nagyfiam úszta meg, akinek negatív lett a tesztje, teljesen tünetmentes volt, így apukájánál maradt. A gyerekek és Zsolti már jól vannak, napok óta tünetmentesek. Én kevésbé vagyok szerencsés. A fájdalom a legtöbb étkezés után, ami a gyomromat támadja, nem szépítem, vetéléshez hasonló, a fejfájástól nincs alvás. Elengedtem a háztartást, elengedtem magam. Azért merem ezt így leírni, mert aki ismer, tudja Monica típus vagyok, egy porcica nem suhan úgy át a házon, hogy ne kapnám el. Majd jelentkezem még. Vigyázzatok magatokra! 😷🙏 #avilágmindenkié

Görög Zita (@gorogzita) által megosztott bejegyzés,

Ezrével kapja a jókívánságokat, bíztató üzeneteket Görög Zita, aki részletesen ír állapotáról közösségi oldalán. Posztjából az is kiderül, hogy a családban a legkisebbnek volt a legmagasabb láza, de már ő is jobban van, ahogy Zitán kívül mindannyian.