2021.06.20
Rafael
Kezdőlap Belföld Genetikai vizsgálaton járt Gönczi Gábor várandós felesége

Genetikai vizsgálaton járt Gönczi Gábor várandós felesége

Gönczi Gábor párja a 28. hétnél jár.

A műsorvezető és felesége második gyermeküket várják, és bár ez az időszak sokszor tele van aggodalommal, a családfő most elárulta, hogy az előttük álló hetek valószínűleg már sokkal nyugodtabbak lesznek a korábbiaknál.

A páros tagjai ugyanis rendkívül fontos vizsgálatokat végeztettek el a Czeizel Intézetben, amiknek köszönhetően kiszűrték a a legsúlyosabb szóba jöhető rendellenességeket, így Gáboréknak már tényleg nincs más hátra mint lazítani és türelemmel kivárni kislányuk világrajövetelét.

“Elérkeztünk a babavárás eddigi legnyugalmasabb szakaszába.. Ehhez az első nagyon fontos mérföldkő volt, hogy a Czeizel Intézetben elvégeztettük a ma elérhető legmodernebb genetikai vizsgálatokat, amelyekkel egy egyszerű anyai vérvétellel kiszűrtük a legsúlyosabb szóbajöhető rendellenességeket…”

“Nekünk szerencsére mindkét vizsgálat jó eredményeket hozott, amelyek szerint 99%- os eséllyel valamennyi rendellenesség kizárható.. A két teszt együttes eredménye tehát nagyon megnyugtatott bennünket már a terhesség 12. hetében.” A páros számára az is kiderült a vizsgálatkor, hogy kislányt várnak.

Ezek után már csak vigyázni kellett és kell magunkra, hiszen a vírushelyzet továbbra is valós veszélyt jelent mindannyiunkra” – írja közösségi oldalán megosztott legújabb posztjában a tévés.

Indirekt/Blikk