2021.06.20
Rafael
Kezdőlap Belföld Fesztiválok, amik még idén várnak téged

Fesztiválok, amik még idén várnak téged

Számtalan rendezvény belefér még az idei évbe, mutatjuk a helyeket, ahol nyár végétől pöröghetsz te is.

Bár a koronavírus járvány miatt sok fesztivál elmarad, azért nem kell bánkódni, akad még bőven, ahol rád várnak.

Fishing On Orfű

Mikor? Augusztus 26-29.

A FOO úgy döntött, nyár végére csúsztat, minimális változtatásokkal meg tudták oldani, hogy augusztus 26-29. között nagyjából ugyanazzal a programmal pöröghessen le a fesztivál, mint ahogy azt eredetileg meghirdették.

További infók itt: Fishing On Orfű

EFOTT

Mikor? Augusztus 26-29.

Az EFOTT csapata megkérdezte a fesztiválozókat, hogy mit szólnának egy augusztus végi időponthoz. Volt kedvük hozzá, úgyhogy átbookoltak mindenkit, és láss csodát, a FOO-val egy időpontban EFOTT is lesz, ahol már biztos, hogy fellép Flo Rida is.

További infók itt: EFOTT

Strand Fesztivál

Mikor? Augusztus 19-22.

A Strandot nem annyira érintette a tömegrendezvények betiltása, ők eleve az augusztus 15-e utáni időszakra tervezték magukat, így nem különösebben kell megfeszülniük. Arra viszont azért kíváncsiak lennénk, hogy a külföldi előadók közül hányan nem jönnek majd el a koronavírus miatt, de egyelőre lemondásokról semmi infó.

További infók itt: Strand Fesztivál

B My Lake

Mikor? Augusztus 19-22.

A Strand kvázi testvérfesztiválja sem marad el, legalábbis a jelenlegi állás szerint, úgyhogy lehet majd menni szeletelni Zamárdiba azoknak is, akik hiányolják a Balaton Soundot.

További infók itt: B My Lake

SZIN

Mikor? Augusztus 26-29.

Hogy ne csak EFOTT és FOO legyen ebben az időpontban, a SZIN-t is megrendezik Szegeden, ami elvileg a fesztiválszezon végét szokta jelenteni, de itt ugye most azért kicsit speciális a helyzet. Egyelőre annyit tudni, hogy Ákos nem lép fel, de a külföldiekről semmi hír.

További infók itt: SZIN

Paloznaki Jazzpiknik

Mikor? Augusztus 20-22.

Paloznak már bejelentette az elkerülhetetlent: lesz fesztivál, de nem jön a Level 42, JP Cooper és Caro Emerald sem. Egyelőre azon vannak, hogy 2021-re lekössék őket. De ettől még lesz buli, Candy Dulfer például biztosan eljön.

További infók itt: Paloznaki Jazzpiknik

FEZEN Klasszik

Mikor? Szeptember 11-13.

A FEZEN érdekes utat választott: az idén elmaradt fesztivált nagyjából ugyanazokkal a fellépőkkel megtartják 2021-ben, idén viszont FEZEN Klasszik néven tartanak egy bulit csak magyar előadókkal, amire persze fel lehet használni a már megváltott bérleteket, ebben az esetben a fesztiválozó kuponokat kap, amiket a büfében le lehet inni vagy enni.

További infók itt: FEZEN

Veszprémi Utcazene Fesztivál

Augusztus 26-29.

És igen, egy negyedik fesztivál ugyanarra az időpontra, de ez egy kisebb, mégis (vagy pont ezért) nagyon jó hangulatú buli. Egyelőre bőszen szervezik az idei Utcazene Fesztivált, de biztosan nem lesz rossz.

További infók itt: Veszprémi Utcazene Fesztivál

Kerekdomb Fesztivál

Mikor? Szeptember 17-20.

Egy kisebb fesztivál, ami Európa mértani közepén, Tállyán támad borral, kultúrával és jó koncertekkel, lesz Rapcirkusz, lesz 30Y, Mongooz and the Magnet, Mörk, úgyhogy érdemes beírni egy szeptemberi programnak.

További infók itt: Kerekdomb Fesztivál

Indirekt/player.hu