2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Belföld Félnek udvarolni a férfiak az Exatlon Hungary csinos győztesének

Félnek udvarolni a férfiak az Exatlon Hungary csinos győztesének

Dekoratív, fiatal, sikeres, milliomos, ráadásul a verseny óta szingli is.

Szente Gréti, az Exatlon Hungary női nyertese igazán jó parti, a 21 éves fiatal lányt mégsem ostromolják a férfiak.

– Azon túl senki nem lép, hogy megdicsér, igaz abból sokat kapok és biztatást is, hogy folytassam, amit csinálok – árulta el a Blikknek a fiatal lány, akinek közösségi oldalán valóban egymást érik az olyan kommentek, amelyekben férfiak bókolnak, a gyönyörű, a szexi, a csinos jelzők állandóak, ám ennél tovább kevesen merészkednek.

Akik mégis próbálkoznának, egyelőre azoknak sincs sok esélyük, Szente Gréti ugyanis most élvezi a szabadságát, a családjával és a barátaival együtt töltött időt, a rengeteg programot, hiszen erre hónapokig nem volt lehetősége. Különösen azért, mert az egyetemista a a verseny előtt egy visszahúzódó, magának való ember volt, így most nem csak ő, de a társasága is duplán élvezi, hogy az Exatlon után egy új Grétit kaptak vissza.

– Korábban inkább egyedül szerettem lenni. Sokszor eleve nemet mondtam programokra, vagy az utolsó pillanatban lemondtam őket. Most sokkal inkább igénylem, hogy emberek között legyek, hogy megosszák velem a gondolataikat, nyitottabb lettem. Sőt, én szervezek programokat, a barátaim szerint kifejezetten vibrálok, életvidámabb lettem. Örülök ennek, mert sokat küzdöttem azzal korábban, hogy ennyire befelé forduló voltam – árulta el a fiatal lány, aki ennek örömére az elmúlt hetekben sokat utazgatott, pihent, nyaralt.

– Dominika után ez is nagyon megváltozott, nemrég jöttünk haza Horvátországból, aztán Siófokon is voltam – sorolta Szente Gréti, akinek talán éppen ezért is nincs most szüksége egy új párkapcsolatra, mert jelenleg arra koncentrál, hogy kitalálja, hogyan is szeretné tovább folytatni az életét. Például, hogy mire költi a megnyert 15 millió forintot.

– Ingatlanba vagy valami értékálló dologba akarok fektetni, nem akarom elherdálni. A lényeg, hogy hasznos dolgot tegyek vele – árulta el a pénzügy- és számvitel szakra járó egyetemista, akinek természetesen az iskolát is be kell fejeznie, hiszen az Exatlon miatt egy fél évet kihagyott.

Indirekt/Blikk