2021.05.06
Frida, Ivett
Kezdőlap Belföld Fájdalmas vallomás: Köllő Babett csomókat fedezett fel a keblében

Fájdalmas vallomás: Köllő Babett csomókat fedezett fel a keblében

Hatalmas csomókat fedezett fel a mellében Köllő Babett: kiszakadt az implantátuma. Pataky Attila után Köllő Babett lesz ma este 10-kor az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor vendége, aminek már a második évada fut a Life TV-n.

A Feleségek luxuskivitelben című reality egykori szereplője őszintén mesélt plasztikai beavatkozásairól. Köllő Babett sosem titkolta, hogy többször is plasztikáztatta a melleit, de arról még sosem beszélt, hogy megtörtént vele az, amitől a legtöbb nő retteg: kiszakadt az implantátuma.

“Az első implantátumom öt év után kiszakadt, hülye PIP-es implantátum volt, és felfedeztem nagy csomókat a mellemben. Akkor ott komolyan elgondolkodtam. Anya eleve nem nagyon díjazta” – mesélte Babett Hajdúnak, majd hozzátette, fiatal korában rettenetesen frusztrálta, hogy nincs melle.

Balett-táncosként diplomázott, 22 évesen csináltatta meg a melleit először.

“Azt képzeld el, amikor állsz a tükör előtt és sírsz, mert annyira nem vagy önazonos, utáltam a testemet, igazából gyűlöltem.”

Hajdú Péter kérdésére Babett azt is elárulta, hogy néha botoxoltat, de az orra nem azért ilyen szabályos, mert megműtette, ezt a testrészét mindig is szerette. A mellét csináltatta meg és – ahogy ő fogalmaz – időnként töltöget: “Két hónapja botoxoltam, évente egyszer-kétszer szoktam. A szám is fel van töltve és nem mondanád meg.”