2023.01.28
Károly, Karola
Kezdőlap Belföld Ez itt a kérdés: hol folytatja Demcsák Zsuzsa

Ez itt a kérdés: hol folytatja Demcsák Zsuzsa

Vajon hol folytatja, netán munka nélkül marad szeptembertől? Hosszú, két és fél éves kihagyás után tavaly ősszel a Life TV, Hajdú Péter csatornája szavazott bizalmat a tévésnek, aki több produkcióban is feltűnt.

Zsuzsa a Bréking állandó műsorvezetője volt és a Vacsorakirályban is megmutathatta magát. A jó ideig mellőzött tévés bizonyított, ám úgy tűnik, a mindkét fél számára előnyös közös munka ellenére nem lesz folytatás.

– A Life Tv ősszel nem tervez Demcsák Zsuzsával, amennyiben feltűnik más televízió műsorában, sok sikert kívánunk neki – erősítették meg információnkat a Life Tv-nél, ám ennél bővebb tájékoztatást nem adtak.

Demcsák jelenleg a TV2 Csoport égisze alatt dolgozik gőzerővel, a tavalyi nyárhoz hasonlóan a később adásba kerülő Farm VIP újabb évadának egyik házigazdája lesz, illetve a várhatóan év végéig tartó Dancing with the Starsban is táncra perdül majd. Ezek a munkák most alaposan lefoglalják Zsuzsát, a táncpróbák sok idejét felemésztik, de hogyan tovább, ha kifut a show-műsor? Nem lenne meglepetés, ha a csatorna szorosabban is magához kötné a műsorvezetőt, aki korábban éveken át dolgozott a Jó reggelt Magyarország, a Tények és a Mokka című műsorokban.

– Korábban a TV2 mindig meg volt elégedve a munkájával, de Zsuzsa is több műsorban bizonyította az elmúlt egy évben, hogy lehet rá építeni – árulta el a Blikknek egy, a neve elhallgatását kérő informátor.

Demcsák nem kívánt nyilatkozni az ügyben, ahogy megkerestük a TV2-t is, számolnának-e hosszútávon a televízióssal, de a kérdéseinkre eddig nem adtak választ. Úgy értesültünk, a műsorvezetőt többekkel együtt invitálták a Mokka című reggeli magazinba, ám végleges döntés nem született.

Indirekt/Blikk