2021.06.20
Rafael
Kezdőlap Belföld Ez aztán show volt: elképesztő produkció Majkáéktól a Dancing With the Stars...

Ez aztán show volt: elképesztő produkció Majkáéktól a Dancing With the Stars színpadán

Szombat este startolt a TV2 új show-műsora, ahol a hazai hírességek mellett egy világsztár, Gabriela Spanic is megmutatta tánctudását! Az extra produkcióban ráadásul még több ismert arc lepte el a színpadot: Csepregi Éva, Nagy Feró, Szűcs Judith, Csorba Lóci, Tóth Andi, Gábor Betti és Majka is megjelent a parketten!

Az elképesztő versenyszámok után a nézőknek óriási meglepetésben volt részük: egy csomó sztár érkezett a színpadra, akik “táncos slágereiket” egybefűzve egy közös produkcióval kápráztatták el a közönséget.

A sort a Lóci játszik zenekar indította a “Nem táncolsz jobban mint én” című dalával, amit aztán Szűcs Judith folytatott a “Táncolj még” című örökzölddel. Az énekesnőt Csepregi Éva váltotta a “Ha szombat este táncol” című Neoton-slágerrel, majd Nagy Feró vette át a mikrofont. A “nemzet csótánya” Tóth Andival duettezett: a “Gyere kislány, gyere” című Beatrice szerzeménnyel robbantották fel a színpadot. Nem hiányozhatott a sorból Gábor Betti sem, aki a Desperado “Táncolj” című számával érkezett, végül Majka zárta a sztárparádét a “Mindenki táncol”című dallal.

Az első adás versenyzői közül Győrfi Dániel és Stana Alexandra búcsúzott, akiket a végső párbaj során Emilio és Tóth Orsolya győzött le közönségszavazással.

Indirekt/Blikk