2021.07.24
Kinga, Kincső
Kezdőlap Belföld Ez a dögös kebelcsoda a walesi fociválogatott legszexibb szurkolója

Ez a dögös kebelcsoda a walesi fociválogatott legszexibb szurkolója

A Wales legszexibb rajongójaként emlegetett Alaw Haf pár igen dögös képpel és videóval buzdította a csapatát annak első Eb-meccsét megelőzően.

Sokszor hallani, hogy a labdarúgásnak igen erős közösségformáló ereje van, ez pedig az olyan világversenyek esetében, mint az Eb vagy a vb, még inkább fel szokott erősödni. Nos, úgy néz ki, a sport ezen varázsa alól nem képeznek kivételt az OnlyFans-modellek sem, ugyanis a Dailystar által csak a legszexibb walesi szurkolónak nevezett Alaw Haf igen bevállalós videókkal készült csapata első Eb-meccsére.

Alaw Haf ugyan az előző, 2016-os Eb-n még ott volt a walesi csapat nyitómérkőzésén Bordeux-ban, ám idén – minden jelenlévő szurkoló nagy sajnálatára – nem tudott eljutni az azeri Bakuba, hogy megnézze, amikor a Sárkányok pályára lépnek Svájc ellen.

@alawhafxx

First one got deleted 👀 ##euro2020 ##euro2021 ##walesfootball ##welshfootball ##euros ##cymru ##peldroed ##euro2020tiktok

♬ Ha Ha Ha – 𝑷𝒐𝒑𝒑𝒆♡

Így hát egy walesi sörkertben kellett végigizgulnia a meccset, amely végül döntetlennel zárult.

Arról nincs információnk, hogy a férfi vendégek mennyi figyelmet fordítottak a kivetítőn látottakra, ám ha Alaw Haf hasonló szerelésben jelent meg, mint amit a videóin is látni, akkor van egy tippünk.

Indirekt/Blikk