KezdőlapBelföldEsztergomi hotelben verte meg volt élettársát egy férfi - videó

Esztergomi hotelben verte meg volt élettársát egy férfi – videó

Egy hotelig követte, aztán az előtérben meglökte, ököllel támadt rá, majd gyomron és hátba vágta volt élettársát egy férfi Esztergomban. A nő „bűne” mindössze az volt, hogy nem akart vele kibékülni.

Az Esztergomi Járási Ügyészség vádirata szerint a nő szakított a férfival, aki ezt képtelen volt elfogadni. A nő 2022. március 16-án Esztergomban sétált, amikor megjelent a férfi, aki kérdőre vonta, hogy miért nem békülnek ki, illetve miért nem válaszol az üzeneteire. A nő közölte, hogy nem akarja újrakezdeni, mire volt párja pofon ütötte, majd többször testszerte ököllel megütötte, gyomron, illetve hátba rúgta, ami miatt a nőnek 8 napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek.

A férfi 2022. június 12-én az exét egy telefonos alkalmazáson keresztül a testi épsége elleni cselekménnyel fenyegette, ami a sértettben komoly félelmet keltett.

Június 13-án a nő találkozott a férfival, s szóváltás alakult ki közöttük. A támádó megpróbált belerúgni a nőbe, akinek megfejelte a homlokát, tenyérrel pedig arcon ütötte. A sértett a hotel felé indult, ahova a férfi követte. Amikor a nő belépett bejárati ajtón, a férfi meglökte őt, majd arcon ütötte, miközben trágár szavakkal illette.

A hotelben történt eseményekről készült kamerafelvételt itt tudja megtekinteni:

Az ügyészség két rendbeli garázdaság vétsége és zaklatás bűntette miatt nyújtott be vádiratot, amelyben arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a férfit börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje – írta az ügyészség hétfői közleményében.