2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Belföld Emléket szeretnének állítani a szülei VV Fanni hagyatékából

Emléket szeretnének állítani a szülei VV Fanni hagyatékából

VV Fanni szülei nem szeretnék átvenni a lányuk általa hátrahagyott pénzt, az ugyanakkor az eltűnt lánynak állíthatna emléket.

Mint ismeretes, Novozánszki Fanni 2017-ben tűnt el, ám a holtteste a mai napig nem került elő. Megölésével a dunaújvárosi B. Lászlót vádolják. Fanni szülei az évek során a poklok poklát élték át, még végtisztességet sem adhattak a gyermeküknek.

A szülők kijelentették, hogy a gyermekük által hátrahagyott pénzt nem szeretnék átvenni: ez összesen 4,9 millió forint. A tárgyalássorozat nyilvánossága miatt azonban több magánszemély is elmondta a véleményét az üggyel kapcsolatban: F. Katalin az ügyész részére küldött levelében azt írta, a Novozánszki szülők beleegyezése és felügyelete mellett méltó emléket szeretne állítani a lányuknak, s mindezt a lefoglalt pénzből tudná megvalósítani.

„Régóta bántalmazott nő vagyok (…) Nagyon megérintett a hallgatóságként megtapasztalt ügy. Kérem Önt, hogy a rendőrség által lefoglalt összeg átruházására a szülők engedélye után szíveskedjenek intézkedéseket tenni, ítéletbe foglalni. Fannihoz hasonló bántalmazásokat sem én, sem más nem érdemel meg és nem tűrhet el. Az ő sorsa nem merül a feledés homályába” – állt a bírónő által felolvasott levélben, amely után az ügyvédek elismerően bólintottak – írja a Bors.