2021.12.04
Barbara, Borbála
Kezdőlap Belföld Elmaradt a buli: Kis Grófo szolidan szülinapozott, még gyászolja édesapját

Elmaradt a buli: Kis Grófo szolidan szülinapozott, még gyászolja édesapját

100 fős buli helyett szűk családi körben szülinapozott Kis Grófo. A mulatóssztár 28 éves lett, de a tortázás és a pezsgő ezúttal elmaradt.

Túl nagy a szomorúság a szívében, hiszen decemberben vesztette el imádott édesapját, Nagy Grófot, így a lelkére nehezedő gyász nem engedi, hogy felhőtlenül ünnepeljen.

– A gyerekekkel és a feleségemmel elmentünk a Balatonra a születésnapomon, de még tortát sem bontottam. Édesapám gyermekeként nekem ez az év nem az ünneplésről szól, nem érzem még elég erősnek magamat hozzá. A gyerekektől természetesen nem vesszük el ezt az élményt, az ő születésnapjukon volt tortabontás, de az enyém máshogy zajlott. Sétáltunk egyet, megvacsoráztunk és pihentünk, relaxáltunk egy kicsit – mesélte a Blikknek az énekes, és azt is elárulta, jövőre majd bepótolják az ünneplést, ha a szabályok is engedik. A roma hagyományok szerint az olyan jeles alkalmaknak, mint a születésnap, meg kell adni a módját.

– Olyankor összejön a család, alsó hangon 50-60-an vagyunk, ha csak a szűkebb kört nézzük, de van olyan, hogy 100-an is összegyűlünk. Lassan, de közeledik a kerek 30-as is, meg kell mondanom őszintén, picit érzem már, hogy telik az idő – mondta szomorkás mosollyal Grófo, aki édesapja halála után a családfő szerepet is átvette otthonMost már több felelősség nyugszik a vállán, az ő feladata a rokonságot összetartani.

Indirekt/Blikk