2022.01.29
Adél
Kezdőlap Belföld Elkezdte verni a sofőrt, aki belehajtott az álló autójába - videó

Elkezdte verni a sofőrt, aki belehajtott az álló autójába – videó

A másik autóban ülő erőszakosan lépett fel a társával szemben, jól látni a felvételen, ahogy rugdosni kezdni, alig pár másodperccel a becsapódást követően.

Újabb egészen meghökkentő jelenetet osztott meg a Bp-i Autósok Közössége YouTube csatornája. A helyszín ezúttal Jász-Nagykun-Szolnok megye, Fegyvernek és Surjány között a 4-esen, még tegnapelőttről.

A csatorna egyik nézője küldte a felvételt, ő rögzítette az eseményeket. Tisztán látni, ahogy az autós valamiért nemigazán lassít, miközben vészvillogóval áll a sor. Nagyobb sebességgel szállt bele az előtte álló furgonba, és miután csak az utolsó pillanatokban lépett rá a fékre, már késő volt.

„Az utolsó pillanatban fékez, szünet (nem is értettem miért hagyja abba) majd újra fékez, aztán nem kicsit csattan a sárga furgonba.” – mondja a szemtanú. Ami ezek után történt, az pláne váratlan volt, mert a furgon vezetője kiszállt, és erőszakosan lépett fel az Opel vezetőjével szemben.

„Látszólag személyi sérülés nem történt, legalábbis nem nagy. Előttük megállt egy fehér személyszállító furgon is, nem láttam hogy kapott volna az egészből, bár amekkora lendület-megmaradás volt, elképzelhető…”

Az Opel sofőrje szinte biztos, hogy nem azzal foglalkozott, amivel kellett volna. “Betétlap van-e?” kérdés helyett azonnal ütni kezdte a furgon egyik utasa az Opel sofőrjét – olvasható a videó leírásában.