2023.12.07
Ambrus
Kezdőlap Belföld Eljegyezték a balerinát, akire ráomlott a Jókai utcai tetőszerkezet

Eljegyezték a balerinát, akire ráomlott a Jókai utcai tetőszerkezet

Eljegyezték a Budapesti Operettszínház balerináját, Nikit, akire júniusban ráomlott egy ház tetőszerkezete a Jókai utcában. Az eseményhez az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet biztosított meghitt, szakrális helyszínt.

A pár boldogsága határtalan, a fotókon is jól látszik, hogy csodásan sikerült a lánykérés. A felejthetetlen pillanatoknak a család és a szűk baráti kör is részese lehetett. Sőt, az eljegyzésre még az Operettszínház főigazgatóját is meghívták, Kiss- B. Attila pedig örömmel elment a fiatalok nagy napjára.

“2022. szeptember 17-én eljegyezték egymást a Budapesti Operettszínház táncművészei: Babácsi Beni a szülők- és a szűk baráti kör társaságában megkérte Niki kezét. Az eseményhez az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet biztosított meghitt, szakrális helyszínt.

Az eljegyzésre a fiatalok meghívták a Budapesti Operettszínház főigazgatóját, Kiss-B. Atillát, aki örömmel tett eleget a meghívásnak.

Szeretettel gratulálunk a jegyeseknek, és mielőbbi teljes felépülést kívánunk az ifjú menyasszonynak!” – olvasható a fotó alatt, melyen jól látszik, hogy a katasztrófában megsérült fiatal balerina napról napra jobban van.