2021.12.04
Barbara, Borbála
Kezdőlap Belföld Elege lett: Gáspár Evelin kiteregette a családi szennyest

Elege lett: Gáspár Evelin kiteregette a családi szennyest

Gáspár Evelin eddig bírta, teljesen besokallt, Instagram-oldalán fedte fel a kőkemény valóságot.

“Az elmúlt hetekben a családomtól és botrányainktól hangos a sajtó. Szeretnék ennek véget venni, mert kikészültem én is és a szüleim is!” – kezdte Instagram posztját Evelin, aki négy oldalon keresztül számolt be az elmúlt hetekben megélt élményeiről.

Mint arról korábban a Blikk is több ízben beszámolt, a lány március elején került a hazai bulvárlapok középpontjába, miután az exével való januári szakításuk után a fiú több Evelinről készített intim fotót is megosztott a közösségi oldalán. A két család között elindult az adok-kapok, mely odáig fajult, hogy Gáspárék feljelentést tettek, a fiú és az apja ellen is, aki életveszélyesen megfenyegette őket.

Gáspár Győző akkor azt nyilatkozta a Blikknek, idősebb lánya teljesen össze van törve, nagyon maga alatt van. Ez azonban még nem volt elég a család számára, pár nappal később ismét a címlapokra kerültek: Gáspár Zsolti felgyújtotta a Győzőék háza mögötti nádast, mely akkora területre szétterjedt, hogy a lángok majdhogynem a ház kerítését és garázs ajtaját nyaldosták.

Evelin a bejegyzésében azt írja, édesanyja azért tette ki a képeket a nádtűzről, mert a saját családtagjukat nem akarták feljelenteni, de mivel ez egy elég komoly tett szerették volna, ha Zsolti kicsit elgondolkozik, a helyszínen ugyanis nem érték el, a hozzátartozói pedig az ő kárukon röhögtek.

Zsolti a történtek után a Rádió1 Balázsék című műsorában mesélte el az ő verzióját. Az adásban azt mondta, gyerekei nagyon köhögtek, allergiásak a nádra, a szél pedig feléjük fújta a polleneket, ezért csinálta a tisztasági gyújtást. – Minden biztonságos volt, Győzőék csak balhéznak, Bea is jobban tenné, ha inkább a főzéssel foglalkozna – magyarázta Zsolti, majd azzal folytatta, hogy Győzőék pánikbetegek, kell nekik a hírverés.

Evelin ezt teljes mértékben cáfolta a bejegyzésében, elmondása szerint inkább Zsoltinak kellene a saját körmére néznie, aki a Farm VIP forgatása óta csak lébecol. Hozzátette, nem szeretné, ha egy lapra vennék a nagybátyját és a családját hitelesség és beszámíthatóság szintjén.

“A nagybátyám azt állítja ‘mi unatkozunk’, ‘nem dolgozunk’, ‘haknizunk állandóan a médiában’ stb… Unatkozunk, nem dolgozunk, de két hónapja azért minden nap forgatunk a családommal a Life Tv-nek. Ellenben vele, aki a Farm VIP forgatása óta lébecol” – írta Evelin a posztban, ezzel azonban még nem vetett véget a dolgoknak.

“Számomra amúgy az egészből az a legfájóbb dolog, hogy a szüleimet nézi le és minősíti mindenféle pejoratív jelzővel és elfelejti azt, hogy édesapámnak köszönheti azt, hogy “híres lett” és “Farm Zsoltiként” jegyzik. Elfelejti azt, hogy az én családom lett kitéve a kirakatba, húgom és én szívtuk meg édesapám és az ő baromságait és belénk rúg! Számomra ez vérlázító!” – folytatta Evelin, majd kitért arra is, hogy Zsolti azt állítja, ők jó kapcsolatban vannak, mikor ez közel sincs így.

Mint az a bejegyzésből kiderült, Evelin hónapokkal ezelőtt letiltotta Zsoltit minden közösségi felületről, mivel utóbbi egy lapnak azt nyilatkozta, a karácsonyt a két család együtt fogja tölteni, ez azonban hazugság volt, mely miatt Evelin csúnyán összeveszett vele.

“Ha jóban vagy valakivel egyébként nem az újságból meg tévéből üzengetsz, főleg ha egy fal választ el” – írta Evelin utalva arra, hogy Zsoltiék pontosan a velük szomszédos házban laknak.

Ezzel a bejegyzéssel az idősebb Gáspár lány pontot rakott az elmúlt hetekben történt ügyek végére, sem ő, sem a családja nem kíván ezekkel kapcsolatban többet nyilatkozni. Az Evelin Instagram-oldalára kiposztolt teljes szöveget alább olvashatja el:

Indirekt/Blikk