2022.09.25
Eufrozina, Kende
Kezdőlap Belföld Egy magyar barátja meghívására jött Budapestre Arnold Schwarzenegger

Egy magyar barátja meghívására jött Budapestre Arnold Schwarzenegger

Annyit elárulunk, hogy nem filmet forgatni, nem üzleti ügyben és nem is Orbán Viktor miniszterelnökkel tárgyalni.

A Blikk még vasárnap írta meg, hogy a testépítőből lett színész titokban Budapestre látogatott és az egykori kormányzót a főváros egyik elegáns éttermének teraszán kapták lencsevégre. Akkor azt írtuk, hogy minden valószínűség szerint a fővárosban élő jóbarátját, az edzőterem-tulajdonos Szedlacskó Ádámot látogatta meg, vagyis látogatása nem üzleti jellegű és a sejtésünk be is igazolódott.

Szedlacskó az Indexnek elárulta, hogy ő és Schwarzenegger együtt érkeztek Németországból, mindezt pedig jó barátja kedvéért annyira titokban tartotta, hogy még az édesanyjának sem számolt be róla. Érkezésük óta rengeteg közös programot csináltak, és Szedlacskó elmondhatja magáról, hogy szoros barátságot kötött gyerekkori példaképével.

– 2015-ben találkoztunk először Arnolddal egy szemináriumon. Én voltam az első a neve hallatán, aki támogatta az eseményt. A sofőrje is én voltam, ekkor kezdtünk el németül beszélgetni, aztán abban maradtunk, hogy amikor Budapesten elkezdi forgatni az új Terminátor-filmet, akkor összefutunk. Ez így is lett, ekkor alakult ki köztünk igazán szoros barátság – mesélte a portálnak, hozzátéve, hogy kedvenc időtöltéseik közé tartozik az edzés és a sakk, utóbbira pedig akkor is szakítanak napi két órát a FaceTime segítségével, ha épp másik kontinensen vannak.

Arnold hozzám érkezett. Nem igaz, hogy filmet forgatni jött, vagy Orbán Viktorral tárgyalni – szögezte le a Flex Gym tulajdonosa, aki Schwarzenegger programtervét nem oszthatja meg a nyilvánossággal, hiszen így is lépten-nyomon követik őket, és úgy érzi, barátként kötelessége annyira megóvni a színész privát szféráját, amennyire csak lehet. De az kiderült, hogy minden nap edzenek, ami előtt egy órát bicikliznek is Budapesten.

Arnold egyébként a napokban személyesen is gratulált a 10 éves Sinka Dotti teljesítményéhez, aki a fogával kilenc méteren át húzta Schwarzenegger 2700 kilós terepjáróját.

Indirekt/Blikk