2021.12.04
Barbara, Borbála
Kezdőlap Belföld Édesapja halála óta Kis Grófo sokkal jobban vigyáz egészségére, mint korábban

Édesapja halála óta Kis Grófo sokkal jobban vigyáz egészségére, mint korábban

Édesapja, a mulatóskirály Nagy Grófo decemberben koronavírusban hunyt el, így most már ő felel a családért. Nem engedheti meg magának, hogy túlhajszolja a szervezetét és ismét mentő vigye kórházba súlyos kimerültség miatt – mint ahogyan ez két esztendeje történt egy fellépése után.

– Természetesen tanultam az esetből, első az egészség, máskülönben nem tudnám a családomat ellátni, valamint a színpadon sem tudnék helytállni. Tudom, hogy vigyáznom kell magamra. A munka mellett próbálok elég időt fordítani a pihenésre és a relaxálásra, most is épp a strandról indulok neki a hét végi buliknak, amik már csütörtökön kezdődnek – kezdte a Blikknek Kis Grófo, aki a korlátozások enyhítése után újra gőzerővel vetette bele magát a munkába. Mint mondja, több felkérése van, mint valaha, és igyekszik is mindnek eleget tenni, de csak ésszel.

– Ezek után sem vállalok kevesebb bulit, heti öt-hat helyen énekelek, de most már sokkal átgondoltabban megyek fellépni – szögezte le. Korábban több ezer kilométert tett meg néhány hét alatt, a legtöbb időt az autóban töltötte, ami megterheli az ember szervezetét. Nagy Grófót túl fiatalon, 49 éves korában veszítette el a családja, neki szintén a szórakoztatás, a zenélés volt az élete. Egész éjszakán át tartó, nagy családi rendezvényeket vállalt, magát nem kímélve szórakoztatta az embereket és teremtett meg mindent a családjának.

– Tényleg az egészség a legfontosabb, most már én felelek a családért, nem lehetek felelőtlen. A legmegterhelőbb az utazás, az ország minden pontján volt bulink. Előfordult, hogy több idő ment el a kocsiban, mint a fellépéseken. Ezúttal szerencsém van, Isten vigyáz rám, mert száz kilométeren belül érkeznek a megkeresések. Emellett sofőr visz a haknikra, hogy minél többet tudjak pihenni, mert a színpadon viszont beleadok mindent – tette hozzá a mulatóssztár, aki hatalmas elánnal vetette bele magát újra a mulatásba. Mint mondja, egy koncert egy rendes edzéssel ér fel számára.

– Annyit ugrálok egy fellépésen, hogy a karantén alatt felszedett pár kiló hipp-hopp lemegy majd. Bevallom, diétára voltam fogva a múltkori egészségi problémám miatt, de ezt nagyon nehéz volt tartani a karanténban. Újra járok edzőterembe is, szoktam futópadozni – mondta Grófo.

Indirekt/Blikk