2023.05.29
Magdolna
Kezdőlap Belföld Döbbenet: fürdőgatyában szaladgált két fiatal az M4-es autópályán - videó

Döbbenet: fürdőgatyában szaladgált két fiatal az M4-es autópályán – videó

Ilyet sem láttunk még: két, fürdőgatyás srác könnyed lazasággal átmászik a védőkorláton, majd keresztben átfut az M4-es autópályán fényes nappal.

„Több mint 405 forgalomfigyelő kameránk van a kezelésünkbe tartozó gyorsforgalmi hálózaton. Sok mindent láttak már a diszpécsereink rajtuk keresztül, de néhány fiatalembernek ismét sikerült olyat húznia, amire sokan nem is gondolnának” – kezdte a Magyar Közút friss bejegyzését a közösségi oldalán, ahol közzé is tettek egy felvételt, amin két fiatal férfi átugrotta a vadvédő kerítést, majd egy szál rövidnadrágban szaladtak keresztbe az autópályán.

A két sáv között a földön mászva bújtak át a korlát alatt, majd az egyik fiú pár másodpercig még a pályán szaladt tovább. Valószínűleg Tiszapüspökiből mentek át fürdeni az autópálya túloldalán található szajoli Holt-Tisza strandjára.

De itt még nincs vége, mert ezután még két fiatal érkezett, akik a pálya alatti átereszben másztak át. A tájékoztatás szerint hatósági bejelentést tettek a szabálytalankodó fiatalok ügyében.