KezdőlapBelföldCsoda: felépült a várpalotai hintabaleset áldozata, Krisztofer

Csoda: felépült a várpalotai hintabaleset áldozata, Krisztofer

Három és fél év telt el a Várpalotai Napokon történ tragédia óta, amikor menet közben meghibásodott óriási kalapácshintából Máthé Krisztofer pedig 15 métert zuhanva fejjel az útpadkának csapódott. A fiú felépült, a Blikknek nyilatkozott.

Rohamosan javul Máthé Krisztofer, a várpalotai hintabaleset súlyos sérültjének állapota from Proinsulin C-Peptide on Vimeo.

A balaest idején 18 éves Krisztofer felépülésére orvosai nem sok esélyt láttak, sokáig kómában feküdt, sérülései brutálisak voltak. Számos műtét és 460 kórházban eltöltött nap után lassú gyógyulás következett, újratanult beszélni, járni, ma pedig már menyasszonyával él. A Vasárnapi Blikknek ő maga mesélt mostani életéről − azelőtt édesanyja beszélt helyette. „Jól érzem magam, jól vagyok, de nagyon szeretnék már dolgozni valamit. Korábban asztalosnak tanultam az iskolában, szívesen állnék munkába a szakmában, de mindenre nyitott vagyok, szinte bármit szívesen elvállalnék. A párommal minden rendben, általában anyának szoktam segíteni az itthoni munkákban.„ A fiú édesanyja szerint bár Krisztofernek van még miben fejlődnie, de felépült, és ez kész csoda.

Blikk