KezdőlapBelföldCserbenhagyó gázolót keresnek a rendőrök

Cserbenhagyó gázolót keresnek a rendőrök

Egy autós 2023. április 14-én reggel Budapest XVII. kerületében, a Pesti út 239. szám előtt lévő gyalogos-átkelőhelyen elütött egy tizenhárom éves lányt, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. A fővárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen elkövető személyazonosságának megállapítása és hollétének kiderítése céljából.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. Kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy autós 2023. április 14-én reggel Budapest XVII. kerületében, a Pesti út 239. szám előtt lévő gyalogos-átkelőhelyen elütött egy tizenhárom éves lányt, akit a mentők kórházba szállítottak. A baleset feltételezett okozója a helyszínről megállás nélkül továbbhajtott.

A kerületi rendőrkapitányság kéri, hogy aki az ismeretlen elkövető személyazonosságával, annak tartózkodási helyével, vagy a baleset körülményeivel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.​