KezdőlapBelföldByeAlex megint megsértődött – rózsaszín nacija miatt gúnyolták

ByeAlex megint megsértődött – rózsaszín nacija miatt gúnyolták

Napokig tűrt, aztán robbant: elege lett a goromba megjegyzésekből, visszaszólt a rózsaszín nadrágos fotóját becsmérlő több száz kommentelőnek.

Gyakran érzi céltáblának magát, és gyakorta veszekszik a kommentelőkkel az énekes. Ezúttal azért dúlta fel magát, mert napok óta rugóznak a hozzászólók egy ártatlan fotóján, amin rózsaszín melegítőnadrágot visel. ByeAlex így kelt ki magából:

„Szeretem, azt látni, hogy a világ képes összefogni valamiben. De sajnos, amikor fellépek a saját oldalamra, és több 100 kommentet olvasok egy képem alatt azzal kapcsolatosan, hogy mennyire dögöljek meg, hogy hogy vernének agyon és hogy tudvalévő, hogy b*zi vagyok csak heterónak hazudom magam, pusztán AZÉRT mert a legutóbbi posztomban egy rózsaszín melegítőalsó van rajtam, ami módszeresen felháborítja és szitokra készteti az embereket; nos akkor sajnos magabiztosan tudom, hogy a világ pár hestegen túl pontosan úgy fog majd továbbdöcögni, ahogy eddig is, mert jövőhéten majd másik hesteg lesz, de nem változik semmi… Komolyan emberek… Egy MELEGÍTŐALSÓ TÉMA?” És íme a gatya:

„… amikor fellépek a saját oldalamra, és több 100 kommentet olvasok egy
képem alatt azzal kapcsolatosan, hogy mennyire dögöljek meg…”