2023.06.06
Norbert, Cintia
Kezdőlap Belföld Brutális dugó az M3-ason: lépésben is alig lehet haladni Budapesten befelé

Brutális dugó az M3-ason: lépésben is alig lehet haladni Budapesten befelé

Az M3-ason reggelente Budapestre kocsival bejönni minden munkanapon idegörlő túra, a ma reggeli csúcsforgalmat pedig már hajnalban megalapozta egy jókora baleset.

– Az M3-as Budapest felé vezető oldalán, a Szerencs utcai, traffipaxos, lámpás kereszteződést nem messze követő felüljáró után, az ÖMV kútnál ütközött össze több autó. Reggel hat előtt már a roncsokat takarították, de csak a belső sáv volt járható, így dugó alakult ki – mesélte a Blikk olvasója, aki belefutott a balesetbe. A két külső sávot tűzoltóautó állja el már a felüljáró tetején, mögötte rendőrautók és néhány, a balesetben résztvevő autó, kisebb-nagyobb sérülésekkel.

– Nem tudom, hogy sikerült nekik, bár itt-ott csúsznak az utak, de nem vészes, és a hajnali, kora reggeli órákban kényelmesen lehet közlekedni az M3-bevezetőn, nem sok autó van még olyankor. Persze, háromnegyed hatra már így is jókora dugó alakult ki – mondta. – Reméljük, mire az igazi csúcs kezdődik, felszabadul a pálya, bár egyelőre nem úgy néz ki – tette hozzá.

Indirekt/Blikk