2022.06.27
László
Kezdőlap Belföld Brutális betörő: megerőszakolta a nőt, majd kifosztotta

Brutális betörő: megerőszakolta a nőt, majd kifosztotta

„Ott maradsz, különben megöllek” – ordított a betörő a 49 éves nőre, akit berángatott a hálószobába és megerőszakolta. Aztán kirabolta.

A 49 éves nő egyedül volt otthon január 18-án este, amikor az előszobában egy vadidegen férfival találta szembe magát. Gázspray-vel lefújta az ismeretlent, aki ettől felbőszült. Megragadta a nő csuklóját, ököllel többször megütötte, berángatta a hálószobába, lelökte az ágyra és a fejét egy babzsákkal lenyomva tartotta. Miközben megerőszakolta folyamatosan életének kioltásával fenyegette – írta a police.hu.

Egy óvatlan pillanatban a nőnek konyhakést ragadott, de támadója kicsavarta a kezéből. Miután megvágta vele a nőt, ráparancsolt, hogy maradjon az ágyon, ő pedig átkutatta áldozata táskáját és kabátját. Négyezer forintot zsebre téve elmenekült a helyszínről. A támadásban megsérült nőt a mentők kórházba vitték, ahol begipszelték eltört csuklóját.

A gödöllői nyomozók hónapokon keresztül próbálták az áldozattól kapott személyleírás alapján találták meg a tiszafüredi P. Dánielt, akit június 19-én fogtak el a helyi vasútállomáson. A férfit letartóztatták, beismerő vallomást tett. Ellene szexuális erőszak, kifosztás és testi sértés miatt nyomoz a Gödöllői Rendőrkapitányság. VIDEÓ: