2022.05.19
Ivó, Milán
Kezdőlap Belföld Borzalom: 82 éves idős nőt vert félholtra egy gyöngyöspatai férfi

Borzalom: 82 éves idős nőt vert félholtra egy gyöngyöspatai férfi

A Gyöngyösi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a 43 éves, büntetett előéletű férfival szemben, aki egy 82 éves asszonyt kötözött meg és vert össze.

A 82 éves gyöngyöspatai asszony pár héttel korábban alkalmazta segédmunkásként a férfit. Utóbbi pár munkanap után rájött, hogy hol tartja a az idős hölgy a pénzét, ezért egy novemberi napon beosont a sértett házába, hogy ellopja azt. Amikor belopódzott a házba, a férfi rátámadt az ágyon ülő asszonyra. Ököllel elkezdte ütni, majd hőálló festéket fúj az arcára.

A bántalmazás után az elkövető megkötözte az idős asszonyt, majd elkezdte megkeresni a nő vagyonát. Miközben a rabló ezzel volt elfoglalva, a sértettnek sikerült kiszabadítania magát, s felmenekült a padlásra. A 43 éves segédmunkás 6200 forinttal távozott a lakásból. Az idős asszony nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az ügyészség nyolc és fél év börtönbüntetésre ítéltetné a férfit, amennyiben az elismeri az általa elkövetett büncselekményt, illetve lemond a tárgyaláshoz való jogáról.

Indirekt/Blikk