2021.10.22
Előd
Kezdőlap Belföld Borzalmas baleset: szakadékba lökött egy lányt Pécsett az őrjöngő tömeg

Borzalmas baleset: szakadékba lökött egy lányt Pécsett az őrjöngő tömeg

Rettenetes baleset történt egy pécsi szórakozóhelyen, ahol valaki szakadékba lökhetett egy fiatal lányt.

Három métert zuhant egy lány egy szakadékba, miután valaki lelökhette őt azon a szórakozóhelyen, ahol a barátaival bulizott. A Pécs aktuálnak azt nyilatkozta a szerencsétlenül járt fiatal, Eszter egyik ismerőse, hogy pontosan nem tudni, mi okozta a szörnyű balesetet, de a lány úgy emlékszik, valaki meglökte őt a nagy tömegben.

– A balesetet senki nem vette észre, így nem is segített rajta senki. Egy idő után kétségbeesve hívott telefonon, hogy egy sötét helyen van és borzalmas fájdalmai vannak – mondta a Gábor, aki rögtön Eszter keresésére indult.

– Telefonnal világítottunk le a mélybe, majd lemásztam hozzá. Kihoztuk, de a fájdalomtól már üvöltött. Azonnal mentőt hívtunk, kórházba szállították, majd meg is műtötték – részletezte Gábor.

Mint kiderült, a balesetet szenvedett lány Varga Eszter, a PSN Zrt. versenyzője, aki idén már számtalan alkalommal bizonyította tehetségét. Sérülése miatt azonban most bizonytalanná vált a jövője, hiszen két csavar van a bokájában, valamint a kettes csigolyája is eltörött. Emellett lelkileg is nagyon megviselték a történtek.

A portál felkereste a buli szervezőjét is, aki azt mondta, több száz rendezvényen vannak már túl, soha semmilyen probléma nem történt még. Eszter balesetét borzasztóan sajnálják, és azt ígérték, hogy felülvizsgálják az esetet.

Indirekt/Blikk