2020.10.23
Gyöngyi
Kezdőlap Belföld Bochkor Gábor csúnyán beszólt Hajdú Péternek

Bochkor Gábor csúnyán beszólt Hajdú Péternek

Curtist látja először vendégül Hajdú Péter a Life TV-n ma este debütáló új műsorában. Reggel, a Retró Rádióban Hajdú elszólta magát: veszélybe került az adás egy túl jól sikerült játék miatt.

Bochkor Gáborék a reggeli műsorukban hívták fel az ismert tévést, aki érdekes titkot árult el az Összezárva Hajdú Péterrel első adásának forgatásáról. Kiderült, hogy majdnem veszélybe került a műsort, de nem a koronavírus, hanem a túl sok pálinka miatt.

Elérkezett a premier napja!🤩 Összezárva Hajdú Péterrel MA 22:00-tól! 📺

Közzétette: LifeTV – 2020. szeptember 18., péntek

– Megpróbáltam leinni Curtist, de majdnem rossz vége lett – kezdte Hajdú. A műsorban rendes italokat iszunk, nem színezett vizet. Volt egy játék, ahol a vesztesnek döntenie kellett, hogy iszik vagy a másik pofán önti egy pohár vízzel. Négyszer vesztettem zsinórban, a harmadikig bírtam, de negyedikre inkább a vizet választottam.

Bochkor a beszélgetés végén még odaszólt Hajdúnak, hogy ezek szerint akkor ezt a műsorát legalább nem unta úgy, mint a Frizbit.

Az első adás ma este 22.00-kor a LifeTV-n.

Összezárva Hajdú Péterrel – ajánló

Curtis nem jött volna le a drogokról, ha nem születeik meg a kisfia! 😔Erről ő maga vallott Hajdú Péter -nek, ahogy arról is őszintén beszélt, hogy még mindig nem tudta feldolgozni édesapja halálát, akit az őrangyalának tart.🖤Összezárva Hajdú Péterrel premier: szeptember 18. 22:00! ❗📺

Közzétette: LifeTV – 2020. szeptember 7., hétfő