2022.10.03
Helga
Kezdőlap Belföld Barátai nem értik, miért vár az anyaságra Vajna Tímea

Barátai nem értik, miért vár az anyaságra Vajna Tímea

Noha minden porcikájával vágyik az anyaságra, Vajna Tímea eddig még nem teljesítette be legnagyobb álmát, egyik szerelmének sem szült gyermeket. Ismerősei szerint pedig karnyújtásnyira van tőle az a férfi, aki készen áll a világ legboldogabb nőjévé tenni, ha engedné.

– Mindig ott van a levegőben közöttük a gyerekkérdés, de Timi bizonytalan, ami egyáltalán nem tesz jót az amúgy is viharos kapcsolatuknak. Andyvel is terveztek családot alapítani, de sajnos kifutottak az időből. Zoli lehet számára az új remény a boldogságra, aki nagyon türelmes és higgadtan kezeli ezeket a kríziseket, nem is tehetne mást, hiszen fülig szerelmes – árulta el a Blikknek egy a párt jól ismerő informátor.

Andy Vajna filmproducer özvegye és a milliárdos örökös, Zoltán másfél éve alkotnak egy párt. Kapcsolatuk a kezdetekkor is a bizalomra épült, a jóképű fiatal az özvegy mellett állt, amikor férjét elvesztette, segített neki túljutni a krízisen. Tímea sosem árult zsákbamacskát, nehezen dolgozta fel a filmügyi kormánybiztos halálát, még a Blikknek is úgy nyilatkozott, Andy hatalmas űrt hagyott maga mögött, hirtelen mindenki ismerkedni akar vele, de neki több időre van szüksége.

– A rosszindulatú pletykák szerint Zolinak fontos szempont, hogy Timi milliárdokat örököl, de korántsem erről van szó. Egy jómódú, debreceni családból származik, nincsenek anyagi gondjai. Az egyetlen fejtörést a Timi mellett megélt kacifántos szerelmi élete jelenti. Látva, hogy milyen jó párost alkotnak, barátok attól félnek, elszalasztják a lehetőséget a boldogságra, Timi pedig kifuthat az időből, hiszen idén már 39 éves lesz – tette hozzá a neve elhallgatását kérő ismerős.

Korábban Tímea a TV2 kamerái előtt beszélt arról, mennyire vágyik az anyaságra. Húga, Palácsik Lilla akkor még várandós volt, azóta megszületett fia, ami állítólag újra közel hozta egymáshoz a testvéreket és az özvegyben is újra felerősödött a vágy, hogy anyává váljon.

– Előbb leszek nagynéni, mint anya, de nem baj – mondta a Mokkában tavaly augusztusban, és viccesen azt is hozzátette, ha nem vigyáz, egyből nagymama válhat belőle. Tehát nem csak a barátok, Tímea is nagyon aggódik, ki ne fusson az időből.

Indirekt/Blikk