2024.02.23
Alfréd
Kezdőlap Belföld Az év üzleti példaképét díjazzák

Az év üzleti példaképét díjazzák

Eredetileg 21 sikeres üzletember mérte össze tudását, rátermettségét a szakmai zsűri előtt. Heten maradtak versenyben. Csak december 2-án derül ki, ki lesz, aki a Leader Of The Year díjkiosztón a saját kategóriájában magasba emelheti a díszes trófeát.  

A 2022. december 02.-án a Corinthia Grand Hotelben kerül megrendezésre a Bizalom Gála zártkörű rendezvénye, ahol a több mint 500 fős vendégsereg Magyarország meghatározó üzletembereiből áll.

Az üzleti élet jeles képviselői mellett olyan közismert személyek is jelen lesznek, mint Liptai Claudia televíziós műsorvezető, Kende-Hofherr Krisztina műsorvezető, menedzser, producer, Shane Tusup olimpiai bajnok edző, Kiss Virág fitness világbajnok vagy a Cápák közöttből közismert Balogh Petya angyalbefektető. 

Az est folyamán a kiemelkedő cégvezetőknek az alábbi 7 kategóriában adják át a Leader Of The Year díjakat.

  • Mikrovállalat 
  • Kisvállalat
  • Középvállalat
  • Nagyvállalat
  • Az év fiatal cégvezetője
  • Az év női cégvezetője
  • Digitalizációs különdíj

A selejtezőn a személyes meghallgatás reggel 8 órakor kezdődött. Mindenki magabiztosan érkezett, ugyanakkor érezhető volt egyfajta izgatottság, komolyság a verseny presztízsével kapcsolatban, hiszen a Leader Of The Yearnek hatalmas tétje van. Minden versenyzőnek 7 perce volt, hogy egy előre meghatározott témában elmondja a beszédét. Ezt követően pedig 5 perc állt a zsűri rendelkezésére, hogy feltegye a kérdéseit.

Várakozás közben a versenyzők segítő szándékkal adtak egymásnak tanácsot. Bár erős volt a versenyszellem, a vezetői összefogás és tisztesség is tettenérhető volt.  Végül a nap végén a zsűri kezdeményezésére egy új díj odaítéléséről is döntés született. Eszerint megválasztják „A” LEADER OF THE YEAR-t. Vagyis azt a győztest, aki kategóriától függetlenül (tehát a 21 versenyző közül bárki) az egész mezőny legjobbjának bizonyul.
A a cégvezetőket átfogóan, szakmai alapon értékeli a zsűri, melynek alább tagjai a maguk területén kiemelkedő teljesítményükről ismertek.

A szervező Bizalmi Kör szándékosan nem delegált képviselőt a zsűribe, jelezve ezzel, hogy sem kívánja befolyásolni a versenyt. Ugyanis a Leader Of The Year egy hiteles és komplex vezetői díj, ahol 2022-ben kizárólag szakmai szempontok döntenek, ezért nincs közönségszavazás.