2020.07.09
Lukrécia
Kezdőlap Belföld A rendőr fia agyba-főbe verte a kétgyermekes családapát, majd végignézte a haláltusáját

A rendőr fia agyba-főbe verte a kétgyermekes családapát, majd végignézte a haláltusáját

Eltemették azt a családapát, akit vásárlás után egy félreértés miatt agyba-főbe vertek. Gyilkosa segítségnyújtás nélkül végignézte a vérében fuldokló férfi haláltusáját.

Ibolya gyászolja a férjét, Farkas Ferencet, akit csak az oldalára kellett volna fordítani, hogy ne fulladjon a saját vérébe Fotók: Indirekt

Amikor Farkas Ferenc leugrott a kisboltba egy sörért, nem figyelt eléggé, ezért a bejárat mellett várakozó nyugdíjas rendőrtiszt előtt ment be az üzletbe. Miután kijött, a nyugdíjas rendőr felelősségre vonta őt, majd a vita végén telefonon utánaküldte a fiát. A két férfi összeverekedett, a családapa az első ütés után bevágta a fejét a kőfalba, eszméletét vesztette. A rendőr fia addig verte őt, amíg mozgott.

Milán és édesanyja még nem tudja, hogy élnek tovább a temetés után

– Kiderült, az egyik ütés eltörte a férjem orrát, a vérzés miatt fuldokolni kezdett. A támadója végignézte, ahogy haldoklik, majd el akart menekülni a helyszínről, de a szemtanúk nem engedték – mondta a síró asszony az Indirektnek. – Nem tudom elképzelni az életemet Feri nélkül. A kisfiam, Milán azóta nem képes belépni a lakásba, ahol minden az édesapjára emlékezteti. Remélem a gyilkos élete végéig rács mögé kerül.

Ferenc testvére és sógornője minden nap mécsest gyújt a tragédia helyszínén

A kétgyermekes családapát tegnap temették római katolikus szertartás szerint. Gyilkosa letartóztatásban várja a bírósági tárgyalást.