2024.03.05
Adorján, Adrián
Kezdőlap Belföld Árokba hajtott egy autó Törökbálint mellett - meghalt a sofőr

Árokba hajtott egy autó Törökbálint mellett – meghalt a sofőr

Egyre több halálos baleset történik hazánkban, mióta beköszöntött a téli időjárás. Nap mint nap akár többen is életüket vesztik közúti balesetben. A híradók ezektől a szörnyűségektől hangosak. Vigyázzunk egymásra!

Meghalt egy 58 éves férfi, amikor autójával az M0-ás autóútról letérve az árokba hajtott vasárnap este – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. A baleset az M0 autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán történt. A rendőrök megkezdték a helyszínelést, az érintett útszakaszon korlátozásra kell számítani.

Ahogy arról beszámoltunk, három ember életét vesztette, és többen megsérültek szombaton kora délután, amikor két személyautó frontálisan összeütközött a 4-es főúton Ebes és Debrecen között. Az ütközés következtében az egyik gépkocsi kigyulladt, a tüzet a debreceni és hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók oltották el.

Két férfi meghalt, amikor egy autó és egy busz összeütközött vasárnap reggel a Ferihegyi repülőtérre vezető úton – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. A gyorsforgalmi utat a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták az Alpár és a Csata utca közötti szakaszon – írták korábban.

Fagy, köd, eső és rossz látási viszonyok nehezítik a sofőrök dolgát. Érdemes a szokásosnál körültekintőbben közlekedni, hogy mi is és a sofőr társaink is otthon, biztonságban szálljunk ki az autóból.