KezdőlapBelföldAjjaj: vérrögök maradtak a koronavírus után a Família Kft. nagypapákának tüdejében

Ajjaj: vérrögök maradtak a koronavírus után a Família Kft. nagypapákának tüdejében

Az egész ország aggódik érte.

A Família Kft. 93 éves színésze, Baranyi László túl van a koronavíruson, most a Sorry! magazinnak mesélt arról, mi történt a kórházban, illetve hogy van most.

A színész január második hetében vette észre magán, hogy valami nem stimmel. A tünetei miatt koronavírusra gyanakodott, a háziorvosa tesztre küldte, ami pozitív lett. Karanténba kényszerült, azonban az állapota súlyosbodott, így azonnal kórházba szállították.

– Soha életemben nem voltam beteg, ez a kórság azonban ledöntött a lábamról. Sajnos tüdőgyulladásom lett, de nem kerültem lélegeztetőgépre: oxigénpótlást kaptam, infúzióra is kötöttek. Jó sokat fogytam, de Klárikám majd szép lassan felhizlal – kezdi a magazinnak, elárulva, hogy nagyon megijedt, hiszen ilyen helyzetben még sosem volt.

– Felépültem, a tüdőmben azonban sajnos maradtak kisebb vérrögök, foltok, melyek az orvos szerint körülbelül három hónap múlva eltűnnek. Vízhajtót is szednem kell, szóval, nem mondhatom, hogy végleg elfelejthetem ezt a fránya koronavírust – mondja a színész, aki nagyon odafigyel mindenre, igyekszik nem megerőltetni magát.