2023.03.25
Irén, Írisz
Kezdőlap Belföld Ajjaj, koronavírusos lett a fideszes képviselő: „Isten kezében vagyunk”

Ajjaj, koronavírusos lett a fideszes képviselő: „Isten kezében vagyunk”

Hoppál Péter, a Fidesz országgyűlési képviselője is elkapta a koronavírust – Facebook oldalán jelentette be. hogy pozitív lett a tesztje.

“Ezúton értesítek mindenkit, akit illet, hogy elkaptam a koronavírust, pozitív lett a tesztem. Jelenleg enyhe influenzaszerű tüneteim vannak, családtagjaim tünetmentesek. Mától családommal együtt hatósági házi karanténba vonulok. Isten kezében vagyunk. Vigyázzunk egymásra! Vigyázzanak magukra!” – írta közösségi oldalán a pécsi politikus.

A politikusok között is tombol a vírus. Kérdéseket vet fel, kivel találkozhatott párton belül a fideszes politikusok közül. Mint megírtuk, Orbán Viktor már nagyon közel került a héten avan a vírushoz. Hétfőn találkozott Vidnyánszky Attilával,akiről másnapra derült ki, hogy a Covid-tesztje pozitív lett. A Blikk akkor kérdezte Havasi Bertalant, a miniszterelnök sajtófőnökét, hogy tesztelték-e Orbán Viktort, s az milyen eredménnyel járt, illetve, hogy a kormányfő felkészült-e arra, hogy karanténba vonuljon, s milyen programokat kellene lemondania emiatt. A sajtófőnök röviden válaszolt: ,,A miniszterelnök programjait minden esetben az aktuális járványügyi előírások maradéktalan betartásával szervezzük meg és bonyolítjuk le.”