2022.08.08
László
Kezdőlap Belföld Ajjaj: ittasan vezetett az Edda sztárja, totálkárosra törte az autóját

Ajjaj: ittasan vezetett az Edda sztárja, totálkárosra törte az autóját

Totálkárosra törte szombat éjjel az autóját Hetényi Zoltán Budapesten.

Balesetet szenvedett az Edda Művek dobosa szombat éjjel: Hetényi Zoltán a Népligetnél épülő kézilabdacsarnokot körülvevő, ideiglenesen felállított kerítésbe csapódott a kocsijával, amely állítólag totálkárosra tört. A Baleset-info.hu helyszíni képeket, illetve egy videót is közölt a Kia Stinger típusú gépjárműről. 

Bors a történtek után elérte a zenészt, aki elismerte a felelősségét a balesetben, illetve azt is megerősítette, hogy mielőtt a volán mögé ült, fogyasztott alkoholt. Hozzátette, hogy ennek ellenére körültekintően vezetett, de ezúttal kicsit figyelmetlen volt. 

Már itthon vagyok, nem esett bajom se nekem, se másnak. Most ennek örülök. A felelősséget beismerem  – mondta a lapnak a zenész.

A portálnak a rendőrség megerősítette, hogy 2021. május 29-én 22 óra 35 perc körül egy autós balesetet szenvedett a IX. kerületében. A jármű az Üllői úton haladt a Könyves Kálmán körút felől az Ecseri út irányába, a felüljáróval párhuzamos szervizúton, amikor letért az úttestről, és a kerítésnek ütközött. A sofőr könnyebb sérüléseket szenvedett, a nála alkalmazott alkoholszonda viszont pozitív eredményt mutatott, ezért a budapesti Rendőr-főkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség gyanúja miatt indított eljárást.