KezdőlapBelföldMolnár Gusztáv az elvonóról üzent a feleségének

Molnár Gusztáv az elvonóról üzent a feleségének

Ismét jelentkezett az elvonóról Molnár Gusztáv. Az alkoholproblémákkal küzdő színész szombaton délután felhívta munkatársunkat. Mint elmondta, heti egyszer fogadhat látogatót, egy barátja számáról telefonált, meglepő szándéka azonban nem az volt, hogy reagáljon felesége szívszorító állításaira.

Mint azt a Blikk megírta, a Drága örökösök egykori sztárjának felesége, Fazekas Vivien döbbenetes kijelentéseket tett a múlt héten a Blikknek, azt állította, lelki terrorban él Gusztáv miatt, aki zaklatja és emiatt már több távolságtartási végzést is kért. Emellett Vivien azt is kijelentette, nincs visszaút válófélben lévő férje számára. Gusztáv mostanra belátta, el kell fogadnia a felesége döntését.

– Abszolút nem haragszom rá, hiszem elég sok rossz dolgot csináltam az életemben a betegségem miatt és maximálisan egyetértek a döntésével – jelentette ki Molnár Gusztáv, aki a felesége őt cseppet sem jó színben feltüntető állításai ellenére is tovább védi a nőt

– Nem szeretném, ha támadnák a feleségemet, hiszen nem látnak bele, mi történt pontosan. Egy biztos, én nem érzem úgy, hogy cserben hagyott, sőt, helyesen döntött! – folytatta Molnár Gusztáv, aki komoly elhatározásra jutott.

– Az én legfontosabb dolgom, hogy rendbe jöjjek. Most írok neki egy búcsúlevelet, de aztán békén hagyom, hogy élje az életét. Verseket fogok neki írni továbbra is, de már nem fogom elküldeni – ígérte a színész, akinek döntése révén talán végre egy kis nyugalmat érezhet Fazekas Vivien és tud az életére és az újrakezdésre koncentrálni. Ahogyan tennie kell ezt az RTL egykori sztárjának is. Ez azonban Molnár Gusztáv szerint nehéz és nem csak az alkohol utáni állandó vágyakozás miatt.

– Egyetlen dolog zavar, hogy bár teljes hírzárlat van, de akarva akaratlanul megtudok mindent. Ráadásul ismert emberként egy terápián lenni plusz nehézségekkel jár, meg vagyok különböztetve nem jó értelemben – sóhajtott. De céltudatos és elhatározta, bármi áron is, de végigcsinálja a programot.

– Elkezdtem keresni a hitet, ami nem is meglepő, hiszen egy keresztény intézményben vagyok. Jól vagyok, csinálom a terápiát, senkire nem haragszom és viselem a következményeit annak, amit csináltam és megbűnhődöm azért, ahogy eddig éltem és az a célom, hogy egy mosolygós emberként térjek vissza az életbe és hogy mire kimegyek, akkor annyira erős legyek, hogy bármi leperegjen rólam – osztotta meg bizakodva a terveit Molnár Gusztáv, akiből ez a helyzet a kreativitást is előhozta: a versek mellett egy monodrámát is ír.

– Arra is kell gondolnom, mi lesz azután, ha kimentem, hiszen nincs otthonom és munkám sem. Ez a darab, amely rólam és a helyzetemről szól, egyrészt terápia, másrészt pedig egy lehetőség lehet az újrakezdésre – vallotta be a színész.

Indirekt/Blikk