KezdőlapBelföld600 milliót keresnek Fekete Dávidon a károsultak

600 milliót keresnek Fekete Dávidon a károsultak

A Tények Pluszban szólalt meg két férfi, akik súlyos vádakkal illették az énekest. Az egyikük azt állítja, még a házát is elvesztette a hiszékenysége miatt.

Ezért lehet olyan nagy a nyomás Fekete Dávidon. Arcukat nem vállalva, de igazságérzetüknek annál na­gyobb hangot adva szólalt meg a TV2 kameráinak az a két győri férfi, akiket állításuk szerint az egykori megasztáros, Fekete Dávid rengeteg pénzzel megkárosított. A botrány napokkal ezelőtt robbant ki: Fekete Dávid előbb egy Facebook-posztban azt írta, hogy a felesége elhagyta és megcsalta őt, majd pár napra rá kiderült: súlyos anyagi gondokkal küzd. Az autókereskedése csődbe ment, a saját bevallása szerint is százmilliókkal tartozik a volt kuncsaftjainak. Dávid állítása szerint viszont nem készakar­va károsított meg embere­ket, hanem rossz üzleti döntéseket hozott.

„Cégeket rántott meg, ha kellett magánszemélyeket rántott meg. Nagyon komoly pénzekre. Itt nem 100 ezrekről beszélünk, hanem kemény 10 milliókról beszélünk meg 100 milliókról” – mondja a TV2 kameráinak István, az egyik győri férfi, aki azt állítja, hogy neki 40-50 millió forinttal tartozik Dávid. – Nyáron körülbelül még olyan 150 millió forint fordult meg a kezében, abból nekem egy forintot nem törlesztett. Per pillanat én olyan 40-50 millió körül saccolom az én történetemet” – fogalmazza meg a súlyos vádakat a férfi.

„Lehozta nekem a csillagokat is, hogy egy hónapon belül ezt lerendezi, ahogy elutalja a pénzt, már hozza a pénzeket és kitisztázza a lakásomat. 73 millió forintot vett fel hitelprogramra” – mondja a férfi, majd így folytatja: „A felesége cége nevére lett fölvéve, amit azóta sem törleszt” – dühöng a károsult. Ám ez még nem minden. István lopással is megvádolta Dávidot. – Képes volt még az egyik barátomtól is két héttel ezelőtt ellopni egy autót a ház elől. Elvitte hozzá, eladta neki, és másnap visszament, és elhozta kulccsal az autót. Ez most történt, ő is feljelentést tett ellene. Csak az ismertségi körömben a károsultakkal összeültünk és összeszámoltuk a meglévő hiányokat, 600 millió forint összegről tudunk, és ki tudja, még kik vannak, lehet ezen felül is vannak károsultak.”

A Bors kereste az ügyben Fekete Dávidot, de az énekes lapzártáig – ahogy a Tények Plusz szerkesztőinek, úgy a Bors megkeresésére sem reagált.