KezdőlapCímlapÍgy van most Noszály Sándor

Így van most Noszály Sándor

Az egykori sportoló bipoláris zavarral küzd, jelenleg is kezelés alatt áll.

Az egész ország megdöbbent Noszály Sándor különös viselkedésén, amit pár héttel ezelőtt kezdett el csinálni. Noszály Sándor rendkívül furcsa videókat osztott meg a közösségi oldalán, melyre sokan felfigyeltek, és nagyon aggasztónak tartották, hiszen teljesen összefüggéstelenül beszélt, és zavartan viselkedett. Barátai többször is segíteni akartak neki, azonban ezt ő nem engedte.

Később testvére, Noszály Andrea osztotta meg a nyilvánossággal, hogy az egykori sportoló súlyos bipoláris zavarral küzd már hosszú évek óta, ami az életét is megkeseríti. Kezelését már szakorvosok irányításával megkezdték. 

A történtek kapcsán Vajtó Lajos ismét megszólalt, aki továbbra is mindenben támogatja legjobb barátját. „A legjobb barátjával beszélgetve, jól tudtam, hogy ami most Sanyival történik, megértést és szeretet igényel. Nemcsak a környezetétől, a nyilvánosságtól is. Ez egy régóta tartó állapot, és könnyen előfordulhat, hogy ezt egy újabb trauma idézte elő – magyarázta a férfi. 

Vajtó Lajos úgy véli hogy több trauma is történt Noszály Sándor életében:

  • egyik az, miszerint egyetlen lányát, a húszéves Szonját még tavasszal gázolta el a villamos a Bartók Béla úton akit súlyos-életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba. Szerencsére a fiatal lány azóta már jól van, viszont ez lehetett az egyik ok, amiatt súlyos mentális sérülései lehettek a sportolónak
  • a másik pedig egy szerelmi bánat, hiszen szakított volt feleségével, Novák Henriettel, akivel teljesen megszakadt a kapcsolta. A színésznő azóta családot alapított, Amerikában él, de Noszály úgy tűnik, azóta sem tudott rajta túllépni
  • szeretett édesapja pedig embóliában halt meg, Noszály Sándor pedig ott találta az édesapját az ágyban, holtan

A sok konfliktusuk ellenére elképesztő módon kötődtek egymáshoz.  Apukája – sikeres sportemberként – Sanyi példaképe volt Bízzunk benne, hogy mielőbb látjuk az igazi Noszály Sándort, és ez az egész csupán egy rossz álom marad! – magyarázta a Story magazinnak.