KezdőlapCímlapVV Barna: Ez volt a világ legrövidebb eljegyzése

VV Barna: Ez volt a világ legrövidebb eljegyzése

Fanni, vagyis Nemazalány „gyönyörű szép kezecskéjéről” lekerült a gyűrű. 

Barna szeptember 2-án kérte meg Fanni kezét, méghozzá a Sztárbox öltözőjében, a lány ugyanis részt vett az RTL műsorában. „Gyönyörű szép kezecskéjére rá sikerült húzni, történt itt egy lánykérés a boksz után. Ha már az a meccs nem lett megnyerve, egy másik meccset megnyert magának, az biztos” – mondta akkor Barna. Sokáig nem maradt Fanni “gyönyörű szép kezecskéjén” a gyűrű, mert szeptember végén már a szakításról lehetett olvasni.

Nem könnyű követni VV Barna és Nemazalány, vagyis Halastyák Fanni kapcsolatát. Most az egykori villalakó beszélt arról, hogy mégis miért lett vége a szerelemnek.

“Sokan érdeklődtek a kapcsolatunk felől, ezért most szeretnék tisztázni valamit: Fannival már nem vagyunk együtt, külön utakon folytatjuk az életünket. Erről többet nem szeretnék beszélni, amíg ő esetleg nem nyilatkozik. Nem voltak könnyű hetek számomra, de ez az én karmám. Kérlek titeket, hogy tartsátok tiszteletben a helyzetet, és ne tegyétek fel ugyanazokat a kérdéseket újra és újra. Ha egyszer ki kell derülni, úgyis kiderül, hogy mi történt. Köszönöm a megértésetek és a gratulációt a világ legrövidebb eljegyzéséhez“- írta VV Barna az Instagramom, és lássuk be, hollywoodi PR ügynökök nem írnak ilyen vérprofi nyilatkozatot.