KezdőlapCímlapDancing with the Stars: súlyos vádak érték Kucsera Gábort

Dancing with the Stars: súlyos vádak érték Kucsera Gábort

Az olimpikont nemrég azonban súlyos vádak érték, miszerint a Dancing with the Stars műsorát nem veszi komolyan és rendszeresen ellóg a táncpróbákról.

Október 26-án ötödik évadjával érkezik a Dancing with the Stars, amelyben hírességek profi táncpartnereikkel állnak színpadra hétről hétre. A TV2 töretlen népszerűségnek örvendő szuperprodukciójában többek között parkettre lép az olimpiai bajnok Kucsera Gábor és Stana Alexandra is. Kucsera Gábor pedig maga sem gondolta volna, de annyira megszerette a táncot, hogy már alig várja, hogy a táncparketten bizonyítson, ami korábban nem volt jellemző rá.

Azonban ennek pont az ellenkezőjéről lehetett olvasni az interneten: többen is azt állították, hogy a sportoló nagyon lazán veszi a felkészülést, késik a próbákról, és egyáltalán nem érdekli őt, hogy tovább jut-e vagy sem. Kiderült, hogy ezek alaptalan hazugságok, melyre Kucsera Gábor egy interjúban reagált. 

Nagyon sok elfoglaltságom van, ezért mi este fél kilenctől nagyjából éjfélig szoktunk táncolni. És igen, volt egy ilyen kavarás, hogy reggel táncoltunk volna, de akkor pedig már annyira elfáradtam a napi teendőimmel, hogy már nem volt erőm Veresegyházáról elindulni Budapestre. Úgyhogy igen, volt, hogy lemondtam egy próbát” – fejtette ki a sportoló. 

A páros igyekszik úgy összeegyeztetni a próbákat, hogy Stana Alexandra tudja, hogy Kucsera Gábornak a család az első. 

A gyerekek sírnak minden este, hogy hol vagyok, sír mindenki. Mikor Beninek elmondtam, hogy elmegyek a Dancingbe táncolni, akkor rám nézett, és mondta, hogy „Te táncolni? Inkább ne!” Szabinával természetesen megbeszéltük, és mondta, hogy menjek nyugodtan” – mesélte a Tények Pluszban. 

Stana Alexandra kiemelte, hogy a sportoló kitartóan készül az első élő show-ra, a próbák pedig jó hangulatban telnek és rengeteget nevetnek.