KezdőlapCímlapCsuja Imre nem várt vallomása: „Egy picit visszább fogom a lovakat”

Csuja Imre nem várt vallomása: „Egy picit visszább fogom a lovakat”

A Jászai Mari-díjas művész azonban most arról beszélt, hogy hamarosan visszavonul.

Csuja Imre sokak kedvence, éppen ezért meglepő a bejelentése, miszerint hamarosan leginkább már csak a nyugdíjas életet szeretné élvezni, a színészkedéstől pedig kicsit visszavonul. A Halhatatlanok Társulatának tagja jövőre lép be a nyugdíjasok táborába.

„Játszom a meglévő szerepeimet, de egy pár évig nem akarok újat vállalni. Tényleg végigvágtáztam az életemet, és most nem akarok panaszkodni, mert szerettem, ez a hobbim, jólesett csinálni. Csak arra is gondolok, most így vénségemre, hogy nem lehet mindent odaadni, muszáj pihenni, kertet kapirgálni, unokázni egy kicsit” – mondta el Rónai Egonnak a Spirit FM hétköznap 17 órától hallható Kult-ÓRA című műsorában Csuja Imre.

Csuja azért igyekszik megnyugtatni mindenkit, hogy nem tűnik el végleg, de a tempóból mindenképpen visszavesz. A mi kis falunkat például továbbra is viszi majd, amíg tart a sorozat.

Csinálom, amik jönnek, meg amik vannak. Nem azt mondtam, hogy felégetem a hidakat, és megkukulok, hanem egy picit visszább fogom a lovakat – magyarázta Csuja Imre.