KezdőlapCímlapHujber Ferenc: „Több, mint 1000 férfival lehetett a párom”

Hujber Ferenc: „Több, mint 1000 férfival lehetett a párom”

Nem túl kellemes játék, de Hujber többször elmondta, nincsenek tabukérdések a kapcsolatukban.

A Nyerő Páros című műsorban szeretik azt a kérdést firtatni, hogy a párok egyes tagjai hány nővel/férfival feküdtek le aktuális kedvesük előtt. A nagyotmondásokban Puskás-Dallos Peti vitte eddig a prímet, aki néhány évaddal korábban feleségét, Dallos Bogit ríkatta meg, mikor bemondta, 400-500 nővel lefeküdt már.

Hasonló téma következik az idei évad hétfői adásában, akkor Hujber Ferencet arról kérdezi Sebestyén Balázs, vajon a színész párja, Szőke Krisztina hány férfival volt előtte. Hú, Feri, ennyire még nem láttalak gondterheltnek! Majd a színész bemondta: Több, mint 1000. A válaszon mindenki hüledezett.

Hujber egyébként párjáról és a testi hűség kérdéséről úgy beszélt a 24.hu-nak adott interjújában: „Ezerszer monogámabb vagyok azóta, mióta vele élek, mint az előző kapcsolataimban. Mert amiatt, hogy szabad, nem érzem azt, hogy tilosban kell járnom. És onnantól kezdve nem olyan csábító, nincs benne az a plusz nem tudom, micsoda. És egyébként is, szeretnék majd egy kandalló mellett megöregedni vele.”