KezdőlapCímlapLegnagyobb álmát adta fel Kárpáti Rebeka

Legnagyobb álmát adta fel Kárpáti Rebeka

Bár számos új lehetőséget kap karrierjében, mégsem boldog Kárpáti Rebeka, mert másképp tervezte az életét, és ezzel most szembesült.

A nagysikerű Megasztár háttérműsorának, a Megamániának műsorvezetője Kárpáti Rebeka rengeteg új lehetőséget kapott, karrierje szárnyal, saját divatmárkája is van, és szeptemberben elkezdte az egyetemet is. Ezért sokan gondolnák, hogy nagyon elégedett és örül a sikereinek.

Azonban a napokban töltötte be a harmincat, és ezt egy olyan vízválasztóként élte meg az életében, ami szembesítette őt azokkal a vágyakkal, amik még nem teljesültek be eddig. Kárpáti harmincévesen már máshol szeretett volna tartani, így nem telt boldogan a születésnapja.

Egy kicsit nehéz volt most ez a 30-as. Nem maga a szám miatt, hanem a nagyon célorientált, tudatosan tervezős karakteremmel szembesülni azzal, hogy ennyi idős koromra nem lett saját családom pedig szívből szerettem volna, hogy 30 évesen már úton legyen a második gyermekem is egy stabil, szerető közegbe…

Nem így alakult, és valamiért kifejezetten fájt ezzel szembesülni most annak ellenére, hogy tudom, nem vagyok elkésve meg alapvetően egy végtelenül pozitív és rugalmas ember vagyok. Még emésztgetem magamban, hogy pontosan mit és miért “nyomott be” ennyire ez a téma, de az biztos, hogy most dobtam ki a kukába a görcsös ragaszkodást a korábban vágyott élettervem felé és vettem elő egy teljesen új, hófehér papírlapot… ” – írta legújabb bejegyzésében Kárpáti Rebeka.