KezdőlapCímlapOláh Ibolya meglepően viselkedett élő adásban

Oláh Ibolya meglepően viselkedett élő adásban

Oláh Ibolya igencsak érdekes módon távozott a Sztárban sztár All starsból, az énekesnő a búcsúbeszédénél a zsűrinek is odaszúrt.

Szombaton a Sztárban sztár All stars elődöntőjében már csak hatan álltak színpadra, hogy bizonyítsanak a zsűrinek és a nézőknek, végül újabb két versenyzőnek kellett elbúcsúznia a műsortól. Tóth Gabi és Oláh Ibolya esett ki, és míg előbbi meghatódott, hogy idáig eljuthatott, utóbbi fellélegzett, hogy távozik az átalakuló show-műsorból.

A kiesők bejelentése után a színpadon körbe-körbe járkálva, kezét összetéve hálálkodott a nézőknek, hogy nem szavaztak rá, furcsa viselkedést pedig csak az tetőzte, hogy még a zsűrit is kiosztotta a búcsúbeszédénél.

Meg kell, hogy mondjam, hogy én nagyon örülök ennek az eredménynek– vallotta be, miközben a kijárat felé kacsintgatott.

„Akármilyen furcsán is hangzik, de nagyon, nagyon elfáradtam. Azt gondoltam, ha nekem tovább kell jutnom, akkor rendkívüli módon bajban leszek. És köszönöm szépen, hogy nem szavaztatok rám és hallgattatok rám. Tényleg, így legalább visszatérhetek a saját, igazi munkámhoz, mert azt gondolom, hogy ez egy showbiznisz, de nincs köze az én munkámhoz. Úgyhogy köszönöm szépen mindenkinek, és szeretném megköszönni a stábnak, a hajasoknak, a sminkeseknek, a koordinátoroknak, és minden olyan embernek, akik hétről hétre rengeteget dolgoznak azért, hogy két perc alatt you… leamortizáljatok mindent. Úgyhogy köszönöm szépen. Ez nem neked szól, Hajós” – szúrt oda még az elköszönésénél.