KezdőlapCímlapGáspár Bea súlyos betegségéről beszélt

Gáspár Bea súlyos betegségéről beszélt

Gáspár Győző felesége a TV2 Titkok Ramónával című műsorban fedte fel, hogy korábban súlyos betegséggel műtötték.

Gáspár Beát 20 évvel ezelőtt, egy valóságshow-ban ismerhette meg az ország, mint Gáspár Győző feleségét. Gáspár Bea nemrég a TV2 Titkok Ramónával című podcast műsorában árulta el, hogy korábban volt egy súlyos betegsége, amit műteni kellett – számolt be minderről az Origo.

„Volt egy méheltávolító operációm. Már nagyon kellemetlen tüneteim voltak. A mióma nevezetű daganat elkezdett a méhemben szaporodni, még év elején csak kettő volt, márciusban már három, és mire műtöttek, már öt. Aki végezte a műtétet, azt mondta, nagyon bátor nő vagyok, hogy így kitoltam, mert nagyon nehezen tudta a méhemet eltávolítani. Csecsemőfej nagyságú volt már a mióma…” – kezdte a műsorban.

Gáspár Bea miután hazaengedték őt a kórházból, az orvosa utasítása ellenére úgy döntött, hogy nem pihen, intézte a teendőit, amiből később problémája is adódott.

„Nem akartam pihenni, hiába mondták, hogy hat hétig ne csináljak semmit. Utána be is lázasodtam, háromszor is visszakerültem a kórházba. Vénásan kaptam kétféle antibiotikumot, vasat, vért, mert nagyon lent volt a hemoglobin szintem. Ez még kétszer megismétlődött, egyszer bent voltam két napot aztán már csak ambulanciára küldtek. Akkor azért volt egy olyan gondolatom, hogy esetleg ebből nagyobb baj lehet” – emlékezett vissza a történtekre. 

Gáspár Bea nem ijedt meg a történtek ellenére sem, azonban családja annál inkább. Férje, Gáspár Győző még sírt is, hisz azt hitte, hogy elveszíti a feleségét. Győző azt mondta: „Bea, én azt hittem, hogy meghalsz, én úgy féltem, sírtam” – idézte fel a múltat.